HEP

Konferencija Economics of Digital Transformations (EDT) DIGITOMICS u Opatiji

Konferencija Economics of Digital Transformations (EDT) DIGITOMICS u Opatiji

Typography

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci sa svojim domaćim i inozemnim partnerima organizira međunarodnu znanstvenu konferenciju Economics of Digital Transformations (EDT) DIGITOMICS, koja će se održati od 2. do 4. svibnja ove godine u Opatiji, Hotel Ambasador. Pozivamo vas na otvorenje Konferencije, 3. svibnja s početkom u 9.15 sati.

Podržite konferenciju svojim dolakom koja je organizirana pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović.

Cilj Konferencije je prikazati rezultate istraživanja eminentnih međunarodnih i domaćih istraživača s naglaskom na prilike kao i probleme do kojih dolazi zbog naglog razvoja digitalnih tehnologija te sve većeg upliva digitalizacije u ekonomske procese.

Konferencija nije posvećena samo znanstvenoj javnosti. U vrijeme konferencije održat će se niz okruglih stolova o učincima digitalizacije na monetarni sustav, fiskalni sustav te lokalni ekonomski razvoj. Stoga će na konferenciji prisustvovati, pogotovo na okruglim stolovima, i predstavnici važnih domaćih institucija i šira društvena zajednica.

Više o Konferenciji možete saznati ovdje: www.edt-conference.com

Veselimo se vašem dolasku u Opatiju na otvorenje Konferencije, molimo vas da potvrdite svoj dolazak na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prijavite se na naš Newsletter