HEP

Hortikultura

Floraart i Art park ukrasili Zagreb prekrasnim street art crtežima i biljkama

Zamišljena dama s prekrasnom zelenom kosom, kul muškarac s pilotskim naočalama i bogatom grivom i starac koji priziva asocijaciju šumskog čovjeka – zagrebački Ribnjak, park na Opatovini i Bundek dobili su poseban ukras – neviđenu kombinaciju street art-a ukrašenog zelenilom i biljkama.

Radovi u Varaždinu

Očekuje se da će Festival posjetiti nekoliko desetaka tisuća posjetitelja iz cijele zemlje i inozemstva.

Varaždinac Antun Vidović, hortikulturni je djelatnik godine

Antun Vidović, djelatnik varaždinskih Parkova, hortikulturni je djelatnik godine i dobitnik priznanja u sklopu akcije Hrvatske turističke zajednice, Čovjek - ključ uspjeha.

Konferencija za medije

Udruga vrtlara Varaždinske županije pod pokroviteljstvom Grada Varaždina, Turističke zajednice Grada Varaždina i Varaždinske županije i ove godine organizira svoju već tradicionalnu Međunarodnu izložbu cvijeća koja se održava 22. godinu za redom i popratni je program Varaždinskih baroknih večeri.

Floraart

"Floraart", 52. međunarodna vrtna izložba otvorena je u ponedjeljak na zagrebačkome jezeru Bundeku, gdje će je posjetitelji do nedjelje, 14. svibnja, moći besplatno razgledati te sudjelovati na mnogim događajima te, kako je istaknuto, najveće i najljepše cvjetne manifestacije u ovom dijelu Europe.

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter