HEP

Eno-gastro ponuda

Vino uz žlicu

Eno-gastro projekt Vino uz žlicu predstavljen je u zagrebačkom Aperitivo baru.

En primeur Ilija Jakobović i Franjo Francem

En Primeur kušanje mladih vina Slavonije i Podunavlja, Dalmacije i Međimurja organizirale su u hotelu Westin u Zagrebu, Udruge Graševina Croatica, Vina Dalmacije i Hortus Croatiae i Hrvatska gospodarska komora (HGK).

Baskijski odresci u Chevo's-u

Ambasador baskijske mesne tradicije Imanol Jaca i vlasnik jednog od najvećih distributera goveđeg mesa diljem svijeta, Txogitxu iz San Sebastiana priredio je u zagrebačkom restoranu Chevo's spektakl za gurmane.

Vinceška Vina Belje

I u vinariji Vina Belje na Banovom brdu u Baranji na blagdan na Dan Svetog Vinka, 22. veljače, zaštitnika vinogradara, brojni gosti okupili su se na Vinceški kojom se obilježava početak rezidbe u vinogradima.

Franjo Francem i Miroslav Palinkaš

Na 3. Salonu pjenušavih vina Zagreb nastupilo je 37 izlagača, hrvatskih i slovenskih proizvođača uz nekoliko proizvođača pjenušavih vina iz drugih zemalja.

3. Salon pjenušavih vina/FOTO: Julio Frangen

22. siječnja na Dan Sv. Vinka, na konferenciji za novinare, najavljen je prvi ovogodišnji salon iz mreže Salon of Sparkling Wines, 3. Salon pjenušavih vina koji će u petak, 1. veljače otvoriti novu zagrebačku vinsku sezonu.

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter