HEP

Želite studirati na najboljim stranim sveučilištima? Na besplatnom predavanju saznajte kako se pripremiti te upisati najbolja strana sveučilišta

Želite studirati na najboljim stranim sveučilištima?

Typography

Agencija Integral Edukacijski Programi organizira besplatna predavanja s ciljem educiranja javnosti o umjetničkim studijima, ljetnim tečajevima i programima za srednjoškolce u Velikoj Britaniji i SAD-u.

Svjetski priznata Cambridge School of Visual & Performimg Arts te elitna srednja škola CATS College iz Cambridgea u suradnji s Integral Edukacijskim Programima sljedeći će tjedan u Zagrebu održati zanimljiva predavanja na temu preddiplomskih i diplomskih studija u području umjetnosti, ljetnih jezičnih tečajeva za djecu te programa za srednjoškolce u Velikoj Britaniji i SAD-u.

Aldo Gordani, predstavnik ovih vrhunskih britanskih obrazovnih institucija, okupljenima će prezentirati ljetne tečajeve koji se izvode na Cambridge School of Visual & Performimg Arts u trajanju od jednog do šest tjedana. Tečajevi srednjoškolcima nude usavršavanje u području mode, filmske produkcije, mjuzikla, glume, baleta, hip hop-a, fotografije, modne promocije, slikanja, grafike i ilustracije, 3D dizajna te dizajniranja video igrica. Na CSVPA, osim ljetnih tečajeva izvode se i trogodišnji sveučilišni preddiplomski i jednogodišnji diplomski studiji u umjetničkim područjima tj. preddiplomski i diplomski studiji modnog dizajna, grafičkog dizajna i ilustracije.

Na sljedećem predavanju koje će se održati u 18:30, Gordani će također predstaviti i akademske programe te specijalizirane pripreme za upise na sveučilišta koji se izvode na CATS Collegeu. Ove pripreme su namijenjene našim osnovnoškolcima i srednjoškolcima koji bi htjeli završiti srednju školu u Velikoj Britaniji i tako steći njihovu državnu maturu tzv. A-levels ispite ili onima koji žele steći američku državnu maturu tzv. High School Diplomu. Ove pripreme za studije ne provode se samo za područja umjetnosti već i za sve ostale studije koji bi učenici htjeli jednoga dana upisati. Kako je i sam g. Gordani bivši učenik koji je pohađao CATS College, moći će iz prve ruke reći kako je biti učenik jedne elitne srednje škole u Velikoj Britaniji.

Cambridge School of Visual & Performing Arts, preddiplomski i diplomski studij umjetnosti u Velikoj Britaniji predavanje održat će se 13. ožujka, utorak, u hotelu Westin Zagreb (dvorana Zrinjevac-Tuškanac) u 17 sati, a CATS College predavanje, pripremni jezični tečajevi te srednje škole u UK i SAD-u, u uredu IntegralEdu-a (Pierottijeva 5, Zagreb) isti dan u 18.30 sati.

Ako vas zanima kako upisati jedan od tečajeva, srednjoškolskih akademskih programa ili studija te kako možete dobiti stipendiju u iznosu od 3000 funti za troškove školarine studija, dođite na jednu ili obje prezentacije. Sudjelovanje na predavanjima je besplatno.
Agencija IntegralEdu već 25 godina pomaže studentima iz Europe u pronalasku kvalitetnog obrazovanja koje im otvara odlične prilike nakon studija, a u Hrvatskoj već tri godine uspješno pomaže hrvatskim studentima pri upisu na sveučilišta u inozemstvu.

Za više informacija posjetite:
http://www.integraledu.hr/
https://www.facebook.com/IntegralEdu.hr
https://www.instagram.com/integraleducroatia/

 

Prijavite se na naš Newsletter