HEP

Poslijediplomski specijalistički studij Menadžment poslovnih sustava na Fakultetu organizacije i informatike, Sveučilište u Zagrebu

Studenti

Typography

Na Fakultetu organizacije i informatike Varaždin, Sveučilište u Zagrebu kontinuirano od akademske godine 2003./2004. izvodi se poslijediplomski specijalistički studij Menadžment poslovnih sustava.

Fakultet organizacije i informatike (FOI), od početka svog djelovanja, nositelj je uloge generatora istraživanja i razvoja, ali i praktičnih smjernica u raznim aspektima djelatnosti suvremenih poslovnih sustava. Cjeloživotno obrazovanje je nužan uvjet za uspješan razvoj karijere suvremenih menadžera i rukovoditelja, a ovaj poslijediplomski studij razvijen je upravo s ciljem da se onima koji obavljaju poslove rukovođenja ili se namjeravaju osposobiti za njih, daju ključna znanja za obavljanje tih poslova.

Kome je studij namijenjen?

Studij je namijenjen svima onima koji žele steći nova znanja iz područja vođenja i upravljanja suvremenim poslovnim sustavima, bez obzira na to djeluju li u privatnom ili javnom sektoru. Menadžerima u velikim sustavima, kao i poduzetnicima u malim i srednjim poduzećima, studij će omogućiti unapređenje svakodnevnog praktičnog djelovanja.

Nastavni program

U izvođenju nastavnih disciplina sudjeluju ugledni hrvatski profesori koji su svojim znanjem i iskustvom na raspolaganju studentima sve do izrade završnog specijalističkog rada. Uz njih, sudjeluju ugledni gosti - predavači koji dolaze s partnerskih institucija FOI-ja. Nastavni program prilagođen je potrebama praćenja
aktualnog razvoja primjene informatičke tehnologije i suvremenih menadžerskih tehnika u upravljanju poduzećima. Sadržaj svakog predmeta oblikovan je tako da obuhvaća najvažnije teme i najnovija postignuća određenog područja.

Koncept studija

Predavanja na SPDS MPS traju 3 semestra. Ključni faktor uspjeha na ovom studiju je aktivno sudjelovanje studenata u svim oblicima nastave. Nastava se izvodi u Varaždinu, petkom poslijepodne i subotom u jutro. Završetkom studija polaznici stječu 90 ECTS bodova i akademski naziv sveučilišni/a specijalist/ica
menadžmenta poslovnih sustava (univ. spec. oec.).

Troškovi studija

Cijena studija iznosi 35.000 kuna. Moguće su obročne uplate prije upisa svakog semestra.

Više o studiju

Za više informacija o studiju pogledajte web stranice: URL: http://www.foi.unizg.hr/hr/studiji/posd/spds#mps ili kontaktirajte operativnu tajnicu studija izv. prof. dr. sc. Marinu Klačmer Čalopa (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 042 390 846) i voditelja studija prof. dr. sc. Tihomira Hunjaka (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 042 390 824).

Opširnije o tvrtki/instituciji na poveznici

Prijavite se na naš Newsletter