HEP

Novi koncept Brilliantine

Novi koncept Brilliantine

Typography

Brilliantina novi zagrebački beauty centar u Jurišićevoj ulici predstavio je novi koncept pristupa svakoj osobi u njezi kože, kose i vlasišta, a predstavljen je i nekirurški lifting koji se u Zagrebu može naći samo u tom salonu.

Osim toga to je prvi beauty centar u gradu s potpuno prirodnim organskim bojama za kosu za što je zaslužan profesionalan brand za njegu kose Philip Martin's. Uz to, tu je i francuski dermatološki brend La Biosthetique koji rješava probleme s vlasištem kose.

Danas kad se sve veća pažnja posvećuje zdravom životu, organski proizvodi koji u sebi ne sadrže kemikalije niti alergene postaju prvi izbor sve većeg broja osoba koje paze što nanose na svoju kosu, vlasište, kožu i organizam.

Iako je konceptualno usredotočen na individualizirane usluge neinvazivnog pomlađivanja te njege vlasišta i kose, u ovom beauty centru može se napraviti i frizura te njegovati nokte, ruke i tijelo što je danas u općem nedostatku vremena nužno kako bi se što više usluga napravilo na jednom mjestu.

Pedstavljen je i Kuo's španjolski brend za njegu lica i tijela tretman koji pomlađuje učvršćuje, obnavlja, hidratizira i obnavlja kožu lica.

Novi koncept Brilliantina pratile su glumice Ančica Dobrić i Csilla Barath Bastajić, voditeljice Ljiljana Vinković i Uršula Tolj, pjevačica Manuela Švorcan, Iris Pinjuh, dr. Dinka Pavlović Baldani, Suzy Josipović Redžepagić, Tanja Soldo i Matija Vujica.

Prijavite se na naš Newsletter