HEP

Lana Trampus modna dizajnerica sa zagrebačkom adresom osmislila je brand La Tramp, eko-torbe od recikliranog papira.

eko-torbe

Typography

Lana je završila Veleučilište Vern, po struci je stručni prvostupnik ekonomije. Nakon završenog školovanja radila je u nabavi velikih hrvatskih trgovačkih lanaca, a za sebe kaže:

. Oduvijek sam se željela iskušati u privatnom poslu, te sam nakon dugo razmišljanja odlučila stvoriti svoj vlastiti brand.

Na ideju izrade torbi od papira došla sam sasvim slučajno u razgovoru sa svojom bivšom kolegicom. Krenula sam proučavati proces izrade, te time pokušala napraviti svoju prvu torbu.Iznenađujuće, ispala je prilično dobro. Zaljubila sam se na prvi pogled I rekla si: To je to, idemo u realizaciju ideje!

Izradom torbi od papira bavim se četiri mjeseca. Što znači da sam na samom početku svoje željene vizije branda.  Napominje Lana. Ponosna na svoj uspjeh.
Izrada torbe je proces koji traje 20-ak sati. Koraci pri izradi su rezanje papira na određenu dimenziju, zatim slijedi plastifikacija.. Papiri se presavijaju i umeću jedan u drugi kako bismo dobili dugačku traku. Izrađene trake se naposljetku spajaju. Zadnji korak je bušenje rupa gdje se stavlja ukrasni lanac. La Tramp torbe čvrste su i vodootporne. Nema bojazni od ljetnog pljuska ili jesenske kiše.
Unikatni je to proizvod, koji zaslužuje dobiti svoje mjesto na tržištu, svojom posebnošću i visokom dozom elegancije ujedno se nameće kao "must have" komad za svaku urbanu ženu.Pri izradi torbe, klijent može birati boju i oblik te na taj način stvara svoju unikatnu personality torbu. Dugoročni cilj branda je uspjeh na stranom tržištu.

- Imala sam priliku predstaviti svoju prvu kolekciju torbi pod nazivom N1, na poznatom modnom eventu 11.Riječke stepenice koju su nosili brojni poznati hrvatski modeli.  Kolekcija je bila začinjena novinskim I notnim dezenom, uz koji su se mogle naći i pastelne boje koje odišu jednostavnošću i glamurom. Sve dodatne informacije možete pronaći na našoj Facebook i Instagram stranici –kaže dizajnerica.

https://www.facebook.com/LaTrampPaperBags/

https://www.instagram.com/la_tramp/

Prijavite se na naš Newsletter