HEP

Književnost i glazba

Foto: Grašo PR tim i Marko Dimić​

Sve je spremno za nastavak turneje popularnog Petra Graše 5. svibnja u Osijeku, u dvorani Gradski vrt u 20:30. I dok fanovi odbrojavaju dane i sate do glazbenog susreta s jednim od naših najpoznatijih i najcjenjenijih pjevača, sam Petar Grašo otkrio nam je i jednu veliku novost – Graši će se kao poseban gost osječkog spektakla pridružiti legendarni kompozitor Tonči Huljić!

Otvorena jubilarna, 20. Smotra glazbenog stvaralaštva djece i mladeži

Nastupom pjevačkog zbora „Iskrice“ iz Osnovne škole Ante Starčevića iz Lepoglave te pjevačkog zbora Osnovne škole Trnovec u Koncertnoj dvorani HNK-a u Varaždinu otvorena je jubilarna, 20. Smotra glazbenog stvaralaštva djece i mladeži Varaždinske županije.

Predstavljanje monografije Ivana Generalića

Hrvatski muzej naivne umjetnosti poziva na predstavljanje četvrte knjige iz biblioteke "Klasici naive", monografije "Ivan Generalić" autora Vladimira Crnkovića, u četvrtak, 19. travnja 2018. u 13.00 sati. Pored autora knjige, na promociji će govoriti recezenti Tonko Maroević i Marijan Špoljar te ravnateljica HMNU-a Mira Francetić Malčić.

Genesis suita

Nakon prošlotjednog odličnog nastupa učenika varaždinske Glazbene škole u Ravensburgu, ove subote, 14. travnja u 18.30, mladi varaždinski glazbenici sa svojim kolegama iz Ravensburga- grada prijatelja, izvest će Genesis suitu i na glavnom varaždinskom trgu-Trgu kralja Tomislava.

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter