HEP

Varaždinska Građanska Garda

FOTO: varazdinska-garda.com

Typography

Varaždinska Građanska Garda i ove godine nastavlja svoju aktivnost izvođenja glasnog pucnja.

Izvođenje glasnog pucnja biti će u sklopu svečane smjene straže ispred gradske vijećnice, subotom, od 20. travnja do polovice rujna 2019. godine. Glasni pucanj izvoditi će se u podne, na prostoru Starog grada, iz Varaždinskog topa, uz sve sigurnosne mjere.

Svake subote, osobe koje su svojim radom i djelovanjem na sportskom, kulturnom, gospodarskom i društvenom životu dale svoj obol boljem životu u gradu Varaždinu i rezultatima svog rada zadužile društvenu zajednicu pruža se prilika povuku uzicu topa i izvrše opaljenje. Na taj način pripadnici Varaždinske Građanske Garde odaju zahvalnost i priznanje osobi ili instituciji koju predstavljaju.

Ove subote, dakle 20. travnja uzicu topa povući ravnatelj Glazbene škole u Varaždinu, gospodin Davor Matačić.

Gospodin Davor Matačić, osobno, kao čovjek i pedagog, ali i kao “dirigent orkestra” - ravnatelj tima profesora sa Glazbena škole neizmjerno je doprino izvanrednim rezultatima koje postiže škola kao kolektiv i njeni učenici pojedinačno. Iako po godinama mlad, svojim pristupom, entuzijazmom i radnim elanom može biti primjer i puno starijim kolegama. Projekti koji su realizirani i koji su u pripremi realizacije najbolje govore o gospodinu Davoru i kolektivu koji predstavlja.

Top Varaždinske građanske garde ne može pucati rafalno, jer jedan pucanj za sve takve rezultate doista je premalo.

Prijavite se na naš Newsletter