HEP

Turizam

2. Konferencija golf turizma

Hrvatskom turizmu slijedi snažan razvojni zaokret u pozitivnom, održivom smjeru, intenzivno se na nacionalnoj razini radi na razvoju eko golfa.

Jablaničko jezero

U okviru zajedničkog Programa Europske unije i Njemačke vlade - EU ProLocal, kojeg implementira GIZ, Udruženje za poduzetništvo i posao LiNK u suradnji sa partnerskim općinama: Jablanica, Prozor-Rama i Posušje implementira projekt “Razvoj turizma na tri jezera”. Projekt financira Europska unija.

Vino i Kino/FOTO: Julio Frangen

Vino i Kino - Here We Go Again, novinari i gosti zagrebačke vinoteke Bornstein u magičnom zagrljaju vina i filmova, oprostili su se s ljetom i dočekali jesen.

U Ludbregu održana tribina: Vaša kuća, vikendica i stan kao izvor prihoda

2. listopada u 19:30 sati u Centru za kulturu i informiranje „Dragutin Novak“, na inicijativu vijećnika Županijske skupštine Varaždinske županije Krešimira Horvata, a u organizaciji TZ Varaždinske županije održana je tribina o privatnom smještaju.

FOTO: Izidor Tačković i Krešimir Zadravec/EXE produkcija

"Bili su elegantni, osvježavajući i neodoljivi" izjavila je nakon gala premijere organizatorica tog nastupa Alma Radoš.

Blatska lumblija

Kako bi se očuvao tradicionalni blatski kolač lumblija, u organizaciji Općine Blato, Turističke zajednice općine Blato i Ustanove u kulturi "Blatski fižuli" od 17. do 28. listopada održavaju se 7. Dani blatske lumblije, a program će se odvijati u Dubrovniku i Blatu.

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter