HEP

Turizam

Vina Zorić

U restoranu Spare RIBS Grill u Zagrebu predstavljena su vina Darija Zorića iz Kutjeva.

G.E.T. Awards: Bijeli grozd 2018

22. studenog, u Esplanade Zagreb Hotelu održana je 7. po redu svečana dodjela Bijelog grozda, nagrade vinarijama koje uspješno razvijaju vinski turizam i pojedincima koji svojim aktivnostima doprinose razvoju i promicanju vinske kulture.

Antun Plančić/FOTO: Marko Čolić

Antun Plančić došao je s Hvara u Zagreb u Udrugu Plavac mali i donio vina: Bogdanuša 2017. bazna varijanta, Ager 2016. (baza Bogdanuša, složeniji i moderniji tip vina), Pharos Opol 2016. tradicionalno vino iz sela Svirče od Plavca malog, Dernekuša 2015., Plavac mali 2015. bazna varijanta i Pharos Reserva 2012. selekcija grožđa.

Čak 27 objekata iz Varaždinske županije ušlo u Cylist Welcome mrežu

Čak 27 smještajnih i ugostiteljskih objekata s područja Varaždinske županije postali su dio Cylist Welcome mreže, koja označava da biciklistima nude višu razinu kvalitete usluge.

Komarna u Zagrebu

22. studenog s početkom u 18 sati u zagrebačkom Klubu književnika održat će posljednja ovogodišnja kušaonica u režiji Vinoljubaca.

Putniković doputovao u Zagreb

U vinogradarskoj i vinskoj tradiciji Dalmacije Martinje se ne slavi no PZ Putniković, vinarija iz središta Pelješca, odlučila ga je obilježiti ili "odglumiti" u Zagrebu u vinoteci La Gota de Vino.

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter