HEP

Combis osigurao Unify Authorised Partner status i ojačao portfelj namijenjen zdravstvu

Combis osigurao Unify Authorised Partner status i ojačao portfelj namijenjen zdravstvu

Typography

Vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj ostvario je formalno priznanje stručnosti i kompetencija u području rješenja i usluga za zdravstvo tvrtke Unify.

Vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj COMBIS napravio je iskorak u području pametnih rješenja za zdravstvo kroz partnerstvo s kompanijom Unify Software and Solutions GmbH & Co. KG. Postizanjem Unify Authorised Partner statusa, Combis je postao prvi partner tvrtke Unify za HiMed (Healthcare Communications) rješenja u Hrvatskoj.

"Combis je već dugi niz godina sa svojim IT rješenjima prisutan u bolnicama, a novim partnerstvom dodatno širimo portfelj namijenjen zdravstvu uz glavni fokus na segment HiMed produkata. HiMed rješenja mogu značajno unaprijediti svakodnevne poslovne procese u bolnicama i drugim zdravstvenim ustanovama", rekao je Marko Galac, direktor Odjela pasivne mrežne infrastrukture u Combisu.

Combis Marko Galac3

Projekti digitalne transformacije u području zdravstva i zdravstvene skrbi donose brojne benefite za sve uključene. Za bolničko osoblje i pacijente to je jednostavna, brza i transparentna komunikacija te povećanje efikasnosti i snižavanje brojnih troškova poslovanja zdravstvene ustanove. I Europska unija je prepoznala digitalizaciju zdravstva kao relevantno područje, pa je zbog toga dio sredstava EU fondova u Hrvatskoj namijenjen upravo za ovakve projekta, istaknuo je Galac.

HiMed rješenja i usluge omogućavaju u potpunosti digitaliziranu i interaktivnu komunikaciju između pacijenata i bolničkog osoblja, informacije o svakom pacijentu (npr. bolnički nalazi), pravovremeno informiranje pacijenata o dnevnom rasporedu aktivnosti, kao i informacije o pre i post operativnim postupcima i aktivnostima. Pored navedenih funkcionalnosti, svakom pacijentu je kroz HiMed sustav moguće pružiti multimedijski sadržaj, pristup internetu te video ili klasične telefonske pozive.

"Osobito nam je zadovoljstvo što je Combis, kompanija s dugogodišnjim iskustvom iz područja integracija informacijskih tehnologija, odabrala Unify kao strateškog partnera u svom poslovnom razvoju. Zajedno stvaramo izvanredno korisničko iskustvo i vidljive benefite za naše korisnike kroz sinergiju produkata i arhitekture IT sustava koje se lako implementiraju i jednostavno konzumiraju, rekao je Robert Kostelac, regionalni menadžer tvrtke Unify za Adriatic regiju.

Combis Robert Kostelac

Prijavite se na naš Newsletter