intergrafik 1

Edukacije

XII. škola mladih filatelista Trakošćan 2017.

Klub mladih filatelista „Trakošćan“ u sklopu Edukativnog centra filatelije mladih u Republici Hrvatskoj organizira u Trakošćanu, biseru Hrvatskog zagorja, XII. školu mladih filatelista “Trakošćan 2017.“ s međunarodnim sudjelovanjem, koja će se održati 28. listopada.

Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama

Generalna skupština Ujedinjenih naroda je 1987. godine proglasila 26. lipnja Međunarodnim danom borbe protiv zlouporabe droga i nezakinutog prometa drogama, želeći time ukazati sveukupnoj javnosti na sve veći i rastući javnozdrastveni problem, a s ciljem jačanja svih struktura i institucija koje doprinose smanjenu problema i rada na uspostavljanju društva u kojem neće biti zlouporabe droga.

Ljudi

Što roboti imaju s rastućom nezaposlenošću? Kako to da čak polovici poslova u svijetu prijeti zamjena robotom i je li to zastrašujuće kako zvuči? Na ta i slična pitanja odgovorit će konferencija ‘People’ koja će se održati u Kraš Auditoriumu u Zagrebu 4. svibnja.

U Županijskoj palači u Varaždinu održana je edukacijska radionica programiranja na BBC micro:bit računalima za županijske dužnosnike i pročelnike. Besplatna radionica je organizirana u sklopu Sporazuma o suradnji u provođenju projekta STEM kompetencije kojeg su potpisali župan Varaždinske županije Predrag Štromar i predsjednik Instituta za razvoj i inovativnost mladih Nenad Bakić.

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter