Poliester Brajdic

Poklon s pričom

Poklon s pričom

Typography

Zaklada Zajednički put sudjeluje na Adventu u Zagrebu s događanjem „Poklon s pričom – Story Super Božić sa Superseniorima” pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i gradonačelnika grada Zagreba Milana Bandića, a u njemu sudjeluju brojne osobe iz javnog života.

Kroz gastronomsku i edukativno-zabavnu ponudu uključeni su građani svih dobi, posebice stariji i djeca, a osobe iz javnog života će svoje poklone - ručno izrađene kuglice za bor – darovati Superseniorima. U Story supercaffe u Preobraženskoj 3 do sedmog siječnja 2018. održavaju se razne radionice i događanja od ponedjeljka do petka s početkom u 10 sati. Radionice su besplatne, a prijave su jedino poželjne za individualnu radionicu o pametnim telefonima, koja se održava četvrtkom.

Radionica “Šestinske švelje” bavi se izradom narodnog nakita, a radionica izrade blagdanskog nakita heklanjem nazvana je “Anđeo od perli”, izrađuju se i unikatne čestitke, organizira se kviz za seniore te Super senior disco fever, “Tvornica kuglica”, glumačka radionica za seniore i druge radionice i događanja.

Prijavite se na naš Newsletter