Poliester Brajdic

Premijer Andrej Plenković slavi prvu obljetnicu mandata

Andrej Plenković

Typography

Prva obljetnica petoga čelnika HDZ-a i prvoga Premijera u novom sazivu Sabora RH navršava se 18. srpnja.

 „Plenković je autohtoni kreator platforme zdravoga duha stranke kao podloge novoga vala utjecaja HDZ-a i uzlaznih smjernica na parlamentarnim izborima, od jeseni 2016., koji su omogućili stranci da osvoji uvjete za formiranje izvršne vlasti, Vlade RH u konstelaciji novoga saziva Sabora RH. Politička osobnost Premjera Plenkovića zasniva se na primjeni znanja i harmonije te širokih motrišta svega iz fokusa programskih odrednica Stranke, kao i Vlade RH.

S dolaskom na vlast Andrej Plenković se impresivnim metodičkim izborom i stilom,suočava i nosi s nizom velikih i složenih pitanja čemu pridonosi i udar na gospodarstvo koje donosi posrnuće Agrokora, a na međunarodnom planu tu je i dvojbeni izraz arbitraže glede Savudrijske vale.

Andrej Plenković, u ime što širih poimanja vrijednosti programskih vizija iz spektra usvojenih sadržaja za mandat i čelnika stranke HDZ-a, kao i Vlade RH u aktualnom sazivu Hrvatskoga Sabora,dnevnom dinamikom i ritmovima pridonosi afirmaciji nove vrste i razine političke kulture u svakodnevici hrvatske javne političke scene“ – donosi portal Eho.

Prijavite se na naš Newsletter