Poliester Brajdic

Vijesti

Varaždinska gradska vijećnica

U četvrtak, 14. prosinca u Gradskoj vijećnici održat će se treći krug pružanja besplatne pravne pomoći građanima.

Gradonačelnik Milan Bandić svečano otvorio Kul advent

Ispred Hrvatskog narodnog kazališta, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, svečano je otvorio jedinstvenu adventsku manifestaciju Kul advent, koja se u svom premijernom izdanju do 23. prosinca odvija oko Hrvatskog narodnog kazališta pod motom „I kultura je Kul“.

Fuliranje u Zagrebu

Na glavnom trgu, Trgu bana Jelačića, na Zrinjevcu, na Trgu Kralja Tomislava, na Strossmayerovom trgu, na Strossmayerovom šetalištu, na 17 mjesta u Zagrebu aventska su događanja.

Snijeg u Varaždinu

Prognoze vremena za slijedeće dane najavljuju vjerojatnost snježnih oborina i na našem području pa zimska služba čije zadaće na području Grada Varaždina vrše ugovorni izvoditelji počinje s radom i šalje naputak građanima.

Poklon s pričom

Zaklada Zajednički put sudjeluje na Adventu u Zagrebu s događanjem „Poklon s pričom – Story Super Božić sa Superseniorima” pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i gradonačelnika grada Zagreba Milana Bandića, a u njemu sudjeluju brojne osobe iz javnog života.

Storytelling - Vještina u trendu koju pokreću emocije

Storytelling ili vještina pričanja priča nezaobilazan je dio našeg svakodnevnog života od najranije dobi pa sve do starosti budući da je ljudima usađeno od samoga rođenja da traže i nalaze smisao u svijetu oko sebe kroz naracije.

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter

Banner 2 - Članak (300x250) Midas VIJESTI