Poliester Brajdic

Vijesti

Makarska: Kanaderi pune spremnike vode

Zračne snage Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH (PP NOS OS RH) iz sastava 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) iz zemuničke vojarne "Pukovnik Mirko Vukušić" od ponedjeljak ujutro angažirane su na više požarišta u Zadarskoj županiji, a najveća koncentracija snaga je na požarištu kod Turnja, gdje je vatra došla do kuća.

Štand LAG-a Sjeverozapad

Članice viničke veziljske sekcije „Fijolice“ prošlog su petka na Špancirfestu izložile svoje proizvode na štandu LAG-a Sjeverozapad čija je članica Općina Vinica.

Mladi ljudi spavaju

Na ulicama kolumbijskog grada Itaguija, stanovnici su u nedjelju postavili madrace i viseće mreže za ležanje radi proslave Dana lijenosti, originalnog događaja kojim se poziva radnike pod stresom da uspore ritam.

Trka na prstenac

Maksimilijan Rojnić iz mjesta Petehi pokraj Barbana slavodobitnik je 42. Trke na prstenac koja je u nedjelju održana na trkalištu Gradišće u Barbanu u nazočnosti brojnih gostiju i uzvanika iz hrvatskog političkog i gospodarskog života.

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter