Poliester Brajdic

Razvoj zaposlenika u organizacijama

Razvoj zaposlenika u organizacijama

Typography

Zaposlenici u današnjem dinamičnom okruženju moraju više nego ikad biti usmjereni stalnom usavršavanju postojećih i učenju novih vještina.

Neovisno da li je riječ o komunikaciji ili prodaji, upravljanju vremenom ili kreativnosti, s partnerima, klijentima ili kolegama, set alata kojima pojedinac raspolaže mora biti širok i prilagodljiv svakom subjektu i situaciji. Zbog stalne promjenjivosti radnih procesa do kojih dolazi, potrebno je ulagati u razvijanje i napredak obrazovanja zaposlenika u navedenim područjima, kako bi mogli adekvatno odgovoriti i prilagoditi se novim okolnostima.

Mapa znanja organizira seminar na temu Razvoj zaposlenika u organizacijama, koji će se održati 6. i 7. ožujka u hotelu Sheraton u Zagrebu. Predavači su Matej Sakoman, Ivana Štulić i Jasminka Mužinić Sabol.

Na dvodnevnom seminaru polaznici će kroz različite metode naučiti kako postići dobar komunikacijski proces kroz elemente istog (komunikacija, prezentacija, prodaja i pregovaranje), tko su „teški“ klijenti i kako nastupiti prema njima, kako upravljati vremenom, biti i ostati kreativan i inovativan u radnom procesu, ali i kako prepoznati i rukovoditi stresom.

Više informacija o seminaru i prijavama možete pronaći na web stranici Mape znanja.

 

Prijavite se na naš Newsletter