Poliester Brajdic

Četverodnevni program Dana FSB-a zaključen Svečanom sjednicom Fakultetskog vijeća i Balom strojara u hotelu Esplanade

Četverodnevni program Dana FSB-a zaključen Svečanom sjednicom Fakultetskog vijeća i Balom strojara u hotelu Esplanade

Typography

Iduće godine FSB slavi 100 godina.

Kako usavršiti vještinu predstavljanja poslodavcima i ostaviti dobar dojam na poslodavce uvijek je aktualna tema, a upravo je radi toga posljednjega dana održavanja Dana FSB-a, organiziran 1. Career Speed Dating.

Studenti FSB-a imali su priliku okušati se u desetominutnoj simulaciji razgovora za posao sa stručnjacima s područja upravljanja ljudskim potencijalima iz 10-ak hrvatskih, ali i multinacionalnih kompanija.

Prvi Career Speed Dating izazvao je velik interes studenata pa je tako zaprimljen dvostruko veći broj prijava od predviđenog. Kroz ovaj tip razgovora, mladi ljudi se u jednoj neobvezujućoj atmosferi imaju priliku predstaviti potencijalnim poslodavcima koji su u stalnoj potrebi za specifičnim kadrom kojeg FSB formira za tržište rada, a sukladno najmodernijim svjetskim trendovima.

Četverodnevni program Dana FSB-a zaključen je Svečanom sjednicom Fakultetskog vijeća na kojoj su uručene nagrade najboljim studentima koji su svojim iznimnim uspjesima posebno pridonijeli promicanju ugleda Fakulteta i Sveučilišta. Naposljetku, u večernjim satima na Balu strojara u Hotelu Esplanade zaplesat će FSB studenti, zaposlenici i poslovni prijatelji Fakulteta u nešto opuštenijoj atmosferi.

Povodom ovogodišnjih dana Fakulteta, FSB je na Danima karijera ugostio rekordan broj tvrtki, njih čak 20, s kojima ima najdugovječniju i najuspješniju suradnju te s kojima su ostvareni brojni znanstveno-istraživački i gospodarski projekti. Tvrtke koje su se ove godine predstavile na Danima karijera su: HSTEC d.d., CADCAM Grupa, Croatia Airlines d.d., Klimaoprema d.d., Alati Stuhne d.o.o., Greyp Bikes d.o.o., Končar - Generatori i motori d.d., Stype CS d.o.o., Rimac Automobili d.o.o., Danfoss d.o.o., Hrvatska elektroprivreda d.d., OMCO Croatia d.o.o., Centar za vozila Hrvatska d.d., AD Plastik d.d., Toptecs Krones AG, Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o., Alfa tim d.o.o., Brodograđevna industrija Split d.d., E.G.O. Elektro-komponente d.o.o., te INETEC-Institut za nuklearnu tehnologiju d.o.o.

Dani FSB-a 2018. obuhvatili su izložbu fotografija autora Luke Mjede, Dan otvorenih vrata, Dane karijera i Tribinu karijera, Sajam udruga, Career Speed Dating, Bal strojara i Svečanu sjednicu.

Prijavite se na naš Newsletter