Poliester Brajdic

Otvoren Ayurveda Balance Health Centar - jedini centar ove vrste u ovom dijelu Europe

FOTO: ABHC promo

Typography

Ayurveda Balance Health Centar otvoren je 18. listopada u središtu Zagreba, u prisustvu mnogobrojnih uzvanika, a centar je, uz direktoricu Tinu Carić, otvorila Jelena Rozga koja je zajedno s njom u sklopu svečanosti prerezala vrpcu na ulazu u centar.

Ovo je prvi i jedinstveni ayurvedski centar za dijagnostiku i primjenu ayurvedskih znanja ne samo u Hrvatskoj, već u ovom dijelu Europe koji obuhvaća sve segmente ayurvedskog liječenja, a na jednom mjestu okuplja niz stručnjaka na polju ayurvedske i alopatske medicine te ayurvedske prehrane i yoge. Otvorenjem ovog jedinstvenog ayurvedskog centra, Hrvatska se s Ayurveda Balance Health Centrom svrstala u kategoriju pet najjačih i najznačajnijih ayurvedskih centara u Europi.

O širećoj popularnosti i svijesti o djelotvornosti i dobrobitima ayurvedskih znanja i tretmana u nas ponajbolje govori i broj uzvanika koji su sinoć požurili na svečano otvorenje centra, a uz Jelenu Rozgu, otvorenju su se pridružili Hamed Bangoura, Krešo i Ana Dolenčić, Ankica Dobrić, Iris Tarbuk, urednica i voditeljica Sandra Križanec, pjevačice Jelena Radan i Meritas koje su ujedno održale mini-koncert, Edo Maajka sa suprugom Lilah, harfistica Doris Karamatić, glumica Nada Rocco i brojna druga poznata imena iz javnog života Hrvatske; svi su oni već otkrili brojne dobrobiti ove drevne medicine.

Ayuverda centar u Zagrebu doktor u terapijskoj sobi

Prijavite se na naš Newsletter