Poliester Brajdic

Festival najskupljih auta po prvi puta u Hrvatskoj

Festival najskupljih auta po prvi puta u Hrvatskoj

Typography

Brze luksuzne jurilice i upečatljive limuzine privlačili su poglede brojnih znatiželjnika 14. listopada na Tifonovom prodajnom mjestu na Slavonskoj aveniji u Zagrebu.

Bio je to „Cars & Coffee”, ekskluzivni automobilistički događaj, poznat u svijetu, koji se ove godine prvi puta organizirao u Hrvatskoj.

Radi se o vodećem brandu za organizaciju automobilističkih susreta, jedinstvenom projektu čiji počeci datiraju od 2006. godine, najprije u SAD-u odakle se proširio i postao globalni fenomen. Od Los Angelesa i Chicaga preko legendarnog Route 66 slijedili su New York, Čile, Australija, Novi Zeland, Oman, Saudijska Arabija, a međunarodna mreža se i dalje širi, iz godine u godinu, pogotovo u Europi.

Nezaobilazni spoj vrhunskih automobila i vrhunskog goriva naveo je Tifon da se uključi kao partner za premijerno okupljanje „Cars & Coffee” u Hrvatskoj.

- Kao opće prihvatljiv premium brand, Tifon kupcima pruža goriva najbolje kvalitete, a vlasnici super automobila naši su redoviti kupci. Drago nam je što možemo poduprijeti ovaj događaj posebno jer se u sklopu njega impresivni automobili izlažu široj javnosti. Nama je ovo s druge strane prilika da podsjetimo potrošače kako Tifonova EVO goriva sadrže najmodernije aditive koji pomažu rad i produljuju životni vijek motora. To je važno svakom vlasniku automobila, a ljubitelji visokih oktana i vrijednih super automobila mogu odabrati i naš premium eurodizel i eurosuper sa 100+ oktana s kojima će sigurno ostvariti najbolje performanse - istaknuo je Siniša Komnenović, predsjednik Uprave Tifona pozdravljajući svoje goste.

Cars and Coffee 2

Tifonova postaja Zagreb istok na kojoj su svoje automobile kvalitetnim gorivom punili sudionici prvog hrvatskog „Cars & Coffee” događaja uz Fresh corner i Evo goriva nudi i EVO LPG auto-plin, automatsku autopraonicu i sve to kroz 24-satno radno vrijeme. 

Cars and Coffee 4

Prijavite se na naš Newsletter