Poliester Brajdic

Pokrenuta SAVJETODAVKA - besplatni servis za pomoć poduzetnicima i onima koji to žele biti

Pokrenuta SAVJETODAVKA - besplatni servis za pomoć poduzetnicima i onima koji to žele biti

Typography

Sektor malog i srednjeg poduzetništva (prema podacima Državnog zavoda za statistiku) zapošljava više od 70 posto svih radnika u Republici Hrvatskoj, te kroz poreze i doprinose uplaćuje više od 70 posto svih sredstava koji se slijevaju u državni proračun kao i proračune lokalnih samouprava u Lijepoj našoj.

No, s druge strane oni koji žive od poduzetničkih novaca u državnom sektoru još uvijek nisu tako servilni za potrebe vlasnica i vlasnika tvrtki i obrta, a ono što je najčešće prijeko potrebno – PRAVOVREMENA I VALJANA INFORMACIJA – na šalterima državnih institucija rijetko se može dobiti.

Iz navedenih razloga pokrećemo SAVJETODAVKU, stručni i iskusni tim Virtualnog ženskog poduzetničkog centra za BESPLATNU pomoć svim poduzetnicama i poduzetnicima, kao i svima onima koji to kane biti u svim glavnim područjima poslovnih aktivnosti na realnom tržištu.

S jednim ciljem – povećati profitabilnost i kvalitetu poduzetničkog djelovanja, ohrabriti na veći poduzetnički angažman, olakšati dostupnost potrebnim informacijama za poslovanje na realnom tržištu te potaknuti ulaganje u obrazovanje i učenje u poduzetničkom sektoru.

Na ovom linku možete upoznati SAVJETODAVKU - besplatni servis za pomoć poduzetnicima i onima koji to žele biti: https://poduzetnica.hr/savjetodavka/

Prijavite se na naš Newsletter