Poliester Brajdic

Iz New Yorka u Zagreb - Predavanje o kršenju pravila

Per Pedersen

Typography

Jedan od najnagrađivanijih kreativaca komunikacijske industrije – Per Pedersen – zagrebačkim studentima govorit će o budućnosti oglašavanja.

U Zagreb iz New Yorka dolazi jedan od najuspješnijih kreativaca komunikacijske industrije Per Pedersen, koji će 19. rujna s početkom u 18 sati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu studentima marketinga i dizajna održati predavanje naslova Budućnost pripada kršiteljima pravila.

Per Pedersen glavni je kreativni direktor globalne Grey grupe te dobitnik više od 500 nagrada za komunikacije. Ove je godine bio jedan od predavača na festivalu Cannes Lions, a sada ga imaju prilike čuti i hrvatski studenti koji će za koju godinu i sami pomagati hrvatskim tvrtkama i brendovima u boljoj komunikaciji s tržištem.

Predavanje se održava u organizaciji Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i agencije Bruketa&Žinić&Grey koja će Pera Pedersena ugostiti u Zagrebu u okviru trodnevnoga Creative Councila na kojemu sudjeluju glavni kreativni direktori Grey grupe iz cijeloga svijeta.

Predavanje je otvoreno za studente Ekonomskog fakulteta i studija dizajna te za predstavnike medija, a održat će se u Dvorani 3, odmah nakon ulaza u zgradu Ekonomskog fakulteta.

Per predavanje vizual 300dpi

 

Prijavite se na naš Newsletter