Poliester Brajdic

Otvorenje varaždinskih dravskih bazena

Otvorenje varaždinskih dravskih bazena

Typography

Nakon 15-ak godina pune se vodom varaždinski dravski bazeni. Kako napreduje punjenje došli su provjeriti zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina, Zlatan Avar te direktor Varkoma, Željko Bunić.

Tom su prilikom istaknuli da su radovi na varaždinskim dravskim bazenima završeni i da se trenutno još rade zadnje kontrole, a svečano otvorenje upriličit će se 22. lipnja.

- Danas nakon 15-ak godina opet se pune oba bazena koja će se otvoriti službeno 22. lipnja u 11 sati. Nadamo se da će ljudi biti zadovoljni. Tehnički je sve ispravno, samo treba sunca i volje – naglasio je direktor Varkoma Željko Bunić.

Zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina Zlatan Avar, potvrdio je datum otvorenja bazena i naglasio da je sve gotovo čak prije roka.

- Prisustvujemo povijesnom trenutku te je sve gotovo čak i prije roka – rekao je Avar, dodajući da sve funkcionira kako su planirali.

Također je podsjetio da će odrasli za ulaznice izdvojiti 20 kuna, studenti 10 kuna, djeca i umirovljenici po pet kuna dok će se mališani do 7 godina koji dođu s roditeljima besplatno kupati.

Varazdinski dravski bazeni 1

Varazdinski dravski bazeni 2

Varazdinski dravski bazeni 3

Prijavite se na naš Newsletter