Poliester Brajdic

Westgate fontana

Westgate fontana

Typography

Najveća fontana u Hrvatskoj puštena u pogon.

Pred početak ljetne sezone u pogon je puštena najveća fontana u Hrvatskoj, Westgate fontana smještena uz trgovački centar Westgate Shopping City. Fontanu su u pogon pustili Željko Turk, gradonačelnik Zaprešića i Denis Čupić iz Westgatea. 

Westgate fontana 2

Najveća fontana u jugoistočnoj Europi nalazi se u Hrvatskoj i to u blizini Zaprešića. Westgate Shopping City je 2011. godine izgradio fontanu koja zbog svojih dimenzija i posebnosti od tada do danas nosi epitet najveće u ovom dijelu Europe. Westgate fontana je turistička atrakcija koju svakako trebate posjetiti i sami se uvjeriti u njezine ljepote.

Ovu jedinstvenu fontanu krasi LED osvjetljenje, snaga ledenog mlaza te igra fluorescentnih boja koje u predvečerje stvaraju poseban ugođaj posjetiteljima centra, turistima ili prolaznicima. 

Nakon zimske pauze, Westgate fontanu su proteklog vikenda u pogon pustili Željko Turk, gradonačelnik Zaprešića te Denis Čupić iz Westgatea. Dođite po posebni doživljaj koji svojim posjetiteljima nudi samo Westgate Shopping City.

Prijavite se na naš Newsletter