Poliester Brajdic

Najveći hrvatski taksi prijevoznik se vraća u Split

Najveći hrvatski taksi prijevoznik se vraća u Split/FOTO: Josip Čekada

Typography

Cammeo od lipnja u Splitu.

Najveći regionalni taksi prijevoznik uskoro stiže u Split! Nakon nedavne promjene zakona, Cammeo u Splitu otvara 200 radnih mjesta i vozi po istim cijenama tijekom cijele godine, a prve vožnje sigurnim, kvalitetnim i najpovoljnijim taksijem mogu se očekivati već početkom lipnja.

“Prijevoz treba biti dostupan kao voda” je nepisani moto Cammea i zato u Split dolazi s novim i sigurnim vozilima, prepoznatljivim bijelim Daciama sa zelenim “C” na haubi. A za one željne premium usluge, Cammeo u svoju splitsku ponudu uvodi i više modela luksuznih vozila.

Prošle godine Cammeo je prevezao 10 milijuna putnika

"Samo prošle godine je Cammeo koristilo više od 10 milijuna ljudi, a u Splitu otvaramo 200 novih radnih mjesta”, rekao je Ivan Tomaša, direktor Cammea za Dalmaciju. “Svi zainteresirani za posao na kojeg mogu računati tijekom cijele godine, s visokim primanjima i plaćom “u dan”, mogu nam se javiti na www.cammeo.hr ili na 099/472-7897. Naši vozači su naša najveća vrijednost i zato se iz dana u dan trudimo ponuditi im još bolju radnu okolinu i uvjete”. Cammeo nije luksuz, već svakodnevna potreba i zato su cijene Cammea pristupačne za svaki džep, a korisnici sasvim “obični” ljudi.

Cammeo se može platiti i - mobitelom

A Cammeo ima i aplikaciju kojom se prijevoz može naručiti, ali i platiti, otkriva Tomaša. “Cammeo ima modernu aplikaciju za iOS i Android uređaje, s kojom naručujete prijevoz uz dva klika, možete pratiti kojim putem se vozilo kreće, ali i platiti uslugu ako ste unijeli podatke svoje kartice. Svi koji preuzmu aplikaciju za vožnju će dobiti i dodatne pogodnosti kada Cammeo krene u Splitu!”

O CAMMEO GRUPI:

Cammeo je danas najveći taksi prijevoznik u Hrvatskoj i regiji. Svoju priču je Cammeo započeo 2006. godine s 13 vozila u Rijeci, a danas broji više od 500 vozila, zapošljava 1200 osoba, posluje u 3 države i više od 30 gradova, a godišnje preveze preko 10 milijuna putnika. I uz sve to, Uz sve to, bilježi i godišnji rast vozila, zaposlenih i prihoda.

U 12 godina poslovanja Cammeo je postao dio svakodnevice - studenti ga koriste za odlazak na fakultet, umirovljenici se voze do tržnica i bolnica, a poslovni ljudi idu njime na sastanke. Cammeo vozi svoje putnike na sportske susrete, koncerte, kulturna događanja (…), a dolaskom Cammea je stvorena navika korištenja taksija po povoljnim cijenama.

Briga o okolišu je jedan od temelja Cammeove poslovne politike. Osim što su sva vozila od prvog dana na plinski pogon čime se postiže niža razina emitiranja štetnih plinova i CO2 u atmosferu, Cammeovi vozači prolaze i obuku eko-vožnje, kako bi očuvanje okoliša bilo u još većoj mjeri!

Dolaskom Cammea u Zagreb (2011.) smanjio se broj prometnih nesreća s težim ozljedama ili smrtnim posljedicama za godini 11% (izvor: MUP) i povećala sigurnost u prometu. Međutim, osim što Cammeo potiče vozače na odgovorno ponašanje u prometu i sami sigurnosni standardi koje je Cammeo implementirao u svoje poslovanje su na zavidnoj razini. Tako je, primjerice, najveća dopuštena starost automobila dvije godine (nakon čega izlaze iz operativnog poslovanja), a na tjednoj bazi se vrši servisni pregled svakog Cammeovog automobila.

Prijavite se na naš Newsletter