Poliester Brajdic

Posebna savjetnica župana primila stolnotenisačicu Petru Petek

Posebna savjetnica župana primila stolnotenisačicu Petru Petek

Typography

U Županijskoj palači u Varaždinu priređeni je prijem za dvostruku državnu prvakinju u stolnom tenisu Petru Petek, koja je na nedavnom državnom prvenstvu Hrvatske, u Sv. Martinu osvojila zlato u pojedinačnoj kategoriji i u parovima, a broncu u mješovitim parovima.

Petra je inače od svoje sedamnaeste godine reprezentativka Republika Hrvatske. Priredivši prijem posebna savjetnica župana Natalija Martinčević je naglasila kako je Županija prepoznala odlične rezultate ove vrhunske sportašice te joj je i dodijelila novčanu nagradu župana kao izraz priznanja i podrške koje postiže u stolnome tenisu.

- Varaždinska županija, naravno u skladu s mogućnostima, podržava i potiče aktivnosti naših sportaša i sportskih klubova, a poglavito podržavamo one mlade. Sportaši su najbolji promotori naše Županije i naša Petra je svakako jedna od njih. Čestitam joj na svim dosadašnjim uspjesima te joj želim još mnogo sreće i uspjeha u natjecanjima – rekla je posebna savjetnica Martinčević

Petra Petek inače dolazi iz Bartolovca, rođena 1996. godine, učesnica je svjetskih prvenstava u Japanu i Francuskoj, proglašena je najboljom sportašicom Grada Varaždina 2014, a najbolja je igračica i u stolnoteniskoj Superligi, odnosno našla se na samome vrhu među TOP 8 najboljih seniorki Hrvatske.

Prijemu je nazočio i vijećnik Općinskog vijeća Općine Trnovec Bartolovečki Zdravko Hudler.

Opširnije o tvrtki/instituciji na poveznici

Prijavite se na naš Newsletter