Poliester Brajdic

Hrvatska

Pilot projekt Financijska pismenost i poduzetništvo Savjeta mladih Varaždinske županije primjer dobre prakse

U organizaciji Udruge gradova RH, Grada Pule i Savjeta mladih Grada Pule te uz potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, od 7. do 9. prosinca ove godine je u Puli održana 3. Nacionalna konferencija savjeta mladih gdje je pilot projekt Savjeta mladih Varaždinske županije „Financijska pismenost i poduzetništvo“ predstavljen kao primjer dobre prakse.

Gotovo 70 posto domaćih malih i srednjih poduzetnika potvrdilo: uvođenje kartičnog plaćanja pojednostavilo im poslovanje

Istraživanje Mastercard CEE SME Monitor provedeno među malim i srednjim poduzetnicima u Hrvatskoj te srednjoj i istočnoj Europi pokazalo je i da je glavni razlog za uvođenje kartičnog plaćanja zahtjev potrošača.

Zamjenik župana Tomislav Paljak na sastanku hrvatskih župana s Vladom RH u Rijeci

Zamjenik župana Tomislav Paljak prisustvovao je petom sastanku hrvatskih župana s predsjednikom Vlade Andrejom Plenkovićem, ministrima te predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina, koji je održan 11. prosinca, u Rijeci.

Ukinuta ograničenja u prometu hrvatskih goveda zbog bolesti kvrgave kože

Na sjednici Stalnog Odbora Europske komisije za biljke, životinje, hranu i hranu za životinje održanoj 11. prosinca, s 28 glasova ZA, donesena je odluka o ukidanju svih ograničenja u prometu za goveda iz Republike Hrvatske uvedenih nakon početka preventivnog cijepljenja protiv bolesti kvrgave kože (BKK) u 2016. godini.

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter