Poliester Brajdic

Eno-gastro ponuda

Whisky Fair Zagreb

Na Sajmu whiskyja u Plaza Event Centru u Zagrebu oko 3.000 posjetitelja moglo je kušati više od 150 vrsta whiskyja, među kojima su bile i ekskluzive i limitirane serije.

Aminess - David Skoko, Sanja Žužić, Antonija Mandić, Marin Vanjak i Vjenceslav Madić Kishoni

Turistička kompanija Aminess pokrenula je projekt Aminess Gourmet Lab koji je predstavljen u Zagrebu.

Vinski razgovori

Udruga za kulturu stola G.E.T. (Gastronomija-Enologija-Turizam) pokrenula je Vinske razgovore koje s vinarima vodi novinar Tomislav Stiplošek.

En primeur Ilija Jakobović i Franjo Francem

En Primeur kušanje mladih vina Slavonije i Podunavlja, Dalmacije i Međimurja organizirale su u hotelu Westin u Zagrebu, Udruge Graševina Croatica, Vina Dalmacije i Hortus Croatiae i Hrvatska gospodarska komora (HGK).

Ayurvedski okusi ljubavi u središtu Zagreba

Ayurveda Balance Health Centar poziva na originalno valentinovsko gastronomsko uživanje uz drevne ayurvedske afrodizijake.

Vino uz žlicu

Eno-gastro projekt Vino uz žlicu predstavljen je u zagrebačkom Aperitivo baru.

Franjo Francem i Miroslav Palinkaš

Na 3. Salonu pjenušavih vina Zagreb nastupilo je 37 izlagača, hrvatskih i slovenskih proizvođača uz nekoliko proizvođača pjenušavih vina iz drugih zemalja.

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter