Poliester Brajdic

Kultura življenja

Božićno pivo

Na zagrebačkom Strossmayerovom šetalištu u sklopu idiličnog, blagdanskog okruženja Adventa na Strossu predstavljena je nova, 29. etiketa Božićnog piva.

Matjaž Mark, ministar savjetnik iz slovenskog veleposlanstva u Zagrebu/FOTO: akm

Cankarevi dani počeli su u Slovenskom domu u Zagrebu koncertom šansona Črtice v štiklce ali če Cankar bi popevke zlagal.

Otvorena izložba Glazbena škola u Varaždinu – 190 godina djelovanja

U organizaciji Gradskog muzeja Varaždin i Glazbene škole u Varaždinu, 12. prosinca, u Galeriji starih i novih majstora otvorena je izložba „Glazbena škola u Varaždinu – 190 godina djelovanja“, a uz ministricu znanosti, obrazovanja i sporta prof. dr. sc. Blaženku Divjak, gradonačelnika Grada Varaždina dr. sc. Ivana Čehoka, biskupa varaždinskog mons. Josipa Mrzljaka, ravnatelja Gradskog muzeja Varaždin Ivana Meseka prisustvovala je i posebna savjetnica župana Natalija Martinčević koja je u svom obraćanju naznačila kako je ovo velika godina za našu glazbenu institucija koja je iznjedrila iznimno veliki broj glazbenih velikana.

Zagreb Advent Run 2017.

Trkači, kostimirani u vilenjake, sobove, Djedove Božićnjake i druge likove iz mašte i ove će godine protrčati najatraktivnijim adventskim lokacijama na utrci Zagreb Advent Run.

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter