Poliester Brajdic

Kultura življenja

GMV 69434 – Krešimir Filić za radnim stolom

U programu Srijede u Muzeju, koja se u palači Herzer (GMV Franjevački trg 10) održava 25. travnja ove godine, je predstavljanje knjige Krešimira Filića pod nazivom Povijesni natpisi grada Varaždina. Nakladnici izdanja su Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti i Gradski muzej Varaždin, a objavljivanje su financijski pomogli Ministarstvo kulture RH, Grad Varaždin, GMV i Zaklada HAZU.

Nada Žiljak - Skriveno / infrared art

Svjetski dan glasa obilježen je u organizaciji Zagrebačke lige protiv raka u Muzeju Mimara u Zagrebu edukativno-promotivnim i umjetničkim programom s humanitarnim ciljem koji treba javnost podsjetiti na zdravstveni problem karcinoma grla i ždrijela.

Foto: Grašo PR tim i Marko Dimić​

Sve je spremno za nastavak turneje popularnog Petra Graše 5. svibnja u Osijeku, u dvorani Gradski vrt u 20:30. I dok fanovi odbrojavaju dane i sate do glazbenog susreta s jednim od naših najpoznatijih i najcjenjenijih pjevača, sam Petar Grašo otkrio nam je i jednu veliku novost – Graši će se kao poseban gost osječkog spektakla pridružiti legendarni kompozitor Tonči Huljić!

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter