fallback

Bernarda

Putopisi

Gastronauti na studijskom proputovanju srednjim Jadranom

Studijsko putovanje Gastronauta, upriličeno od 6. do 8. studenoga, u organizaciji Karin Mimice, direktorice tvrtke Abisal, i članice Uprave Kluba Gastronaut (kreatorice uzbudljive hrvatske gastro priče s izborom 100 vodećih hrvatskih restorana te nagrade Restaurant Croatica ) bilo je još jedno nezaboravno iskustvo i doživljaj za pamćenje.

Mirjana Žugec Pavičić

Mirjana Žugec Pavičić, novinarka i urednica na Drugom programu Hrvatskoga radija i Glasu Hrvatske (HRT – HR), uz kolege Vesnu Jurić Rukavinu i Branka Uvodića, dobitnica je ovogodišnje međunarodne turističke nagrade Povelja fest 2017 utemeljene na ocjeni i obrazloženju Povjerenstva turističkih novinara koju dodjeljuje Europski savez turističkih novinara (Fest) iz Rima.

Arboretum Opeka

Arboretum Opeka Smješten u Općini Vinica u Varaždinskoj županiji, u okviru nekadašnjeg posjeda grofova Bombela najljepši je kontinentalni arboretum u Hrvatskoj. Ugodno  je šetati njegovim stazama u vrijeme kada stoljetnim stablima ponovno poteku sokovi, po travnjacima se rasipaju boje, a s proljećem zabruji život u njegovu bujnom zelenilu.

Turistička zajednica Lošinja

Ako ste bili na Lošinju i njegovom čarobnom arhipelagu, tada već znate da je to zaista pravi otok zdravlja i vitalnosti. Niste li slučajno bili, onda ne propustite priliku da posjetite taj otok i uvjerite se u njegovu ljepotu i osobitost te osjetnu zdravstvenu učinkovitost.

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter