fallback

Najinovativniji spa doživljaj današnjice doživite uz Valmont kozmetiku u 5* hotelu Bellevue

hotel Bellevue

Typography

Za sve zaljubljenike u vrhunske proizvode za njegu kože lošinjski 5* hotel Bellevue i svjetski poznati brend Valmont organiziraju jedinstveni pop-up spa događaj koji će se po prvi puta u Hrvatskoj održati upravo u Bellevueu od 8. do 10. rujna 2017.

Tom prigodom osmišljen je ekskluzivni tretman čišćenja lica – obnavljajući i hidratirajući Source of Bisses tretman, koji predstavlja jedan od najinovativnijih pristupa u području njege kože. Sinergijom luksuznih brendova Lošinj Hotels&Villas i Valmont iskustvo uživanja u bogatim kozmetičkim tretmanima podiže se na novu razinu te je, zahvaljujući kombinaciji kozmetičkih proizvoda najviše razine i čistog lošinjskog zraka, osiguran nezaboravan spa doživljaj.

Hotel Bellevue 1

Koncept pop-up spa najnoviji je trend u prezentaciji proizvoda na privremenoj lokaciji i približavanju istih potencijalnim kupcima. Ključ uspjeha tretmana leži u stvaranju mirne i relaksirajuće atmosfere za koju će se ovoga puta pobrinuti educirani terapeuti iz Švicarske i Francuske. Inspiracija za navedeni tretman leži u sustavu navodnjavanja koje su koristili stanovnici švicarske planine Valais, poznatiji pod nazivom Bisse. Djelujući kao hidratacijska kupelj, Source of Bisses tretman pogodan je za sve tipove kože. Koži vraća potrebnu vitalnost, ostavljajući ju svježom poput jutarnje rose nakon tretmana u trajanju između 30 i 90 minuta. Stoga vrhunski Valmont proizvodi u kombinaciji sa zrakom obogaćenim aromama više od tisuću vrsta ljekovitog i aromatičnog bilja čine pravu simbiozu na ovome otoku vitalnosti.

SPA Clinica hotela Bellevue

Ugledni kozmetički brend Valmont od 1985. nudi izvorne švicarske kozmetičke proizvode i tretmane koji omogućuju trenutne i trajne rezultate visoke kvalitete. Tijekom godina pozicionirali su se kao jedni od vodećih stručnjaka na području anti-aging tretmana kože lica, a konceptom pop-up spa unijeli su osvježenje za one koji uživaju u ljepotama wellnessa i oaza za opuštanje te ekskluzivnoj kozmetici u najboljim svjetskim hotelima. Među njima se našao i hotel Bellevue, dio hotelskog brenda Lošinj Hotels&Villas Grupe Jadranka, koji se može pohvaliti i vlastitom SPA Clinicom. Jedna od glavnih odlika hotelske SPA Clinice su upravo sveobuhvatni wellness programi kreirani od strane educiranih stručnjaka. Za njih se koriste isključivo kozmetički pripravci vodećih svjetskih laboratorija, čime je SPA Clinica i zaslužila titulu najboljeg novog wellness i spa sadržaja u 2015.