fallback

Lily tours poziva na hit mjuzikl „Jadnici „ („Les Misérables) - 6. lipnja, Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski

Mjuzikl "Jadnici"

Typography

Turistička agencija „Lily tours“ vodi vas u koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski na hit mjuzikl „Jadnici“.

 Mjuzikl je ostvaren pod redateljskom palicom američkog režisera Richarda Monteza, a ekipu glumaca i pjevača predvode renomirani glazbenici Sementa Rajhard i Max Hozić. Ostale uloge utjelovili su operni pjevač s inozemnom karijerom Henrik Šimunković, članica Hrvatske BroadWay Akademije Petra Buterin, nova operna nada Filip Hozjak, profesionalni glazbenik i glumac Igor Baksa te glumica i pjevačica Irena Matas.

Mjuzikl „Les Misérables“ ima kultni renome i spada u sam vrh svjetske produkcije. Uz čudesnu glazbu, predivnu priču i čaroban ambijent svog vremena, donosi i iznimnu osobnu i društvenu poruku nade i ohrabrenja.

Međunarodno kazalište CornerstoneArts Hrvatska su prvi koji ovaj hit mjuzikl dovode u Zagreb, nakon punih 36 godina od prvog i jedinog uprizorenja davne 1981., a što je opet bilo četiri godine prije nego se uopće počeo prikazivati na Broadwayu i West Endu.

- Ne razmišljajte previše, prijavite se jer naš se autobus uvijek brzo puni!

Hit mjuzikl „Les Misérables“; koncertna dvorana Vatroslav Lisinski, 6. srpnja, s početkom u 20 satih za samo 165 kn! Rok za prijavu i uplatu aranžmana: 23.lipnja !
Više na web stranici: http://lily-tours.com/aranzmani/hit-mjuzikl-les-miserables-jadnici-06-07-2017/, poručuju iz Lily toursa.