HEP

COMBISu EuroCloud nagrada za Olive Manager

Mladen Maras

Typography

Vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj  osvojio je prvu nagradu za najbolju Cloud uslugu za vertikalna tržišta na EuroCloud Award Croatia 2017 natjecanju.

Vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj COMBIS osvojio je prvu nagradu u kategoriji najbolje Cloud usluge za vertikalna tržišta za Olive Manager. COMBIS je nagrađen od strane EuroCloud Hrvatska, neprofitne udruge čiji je glavni fokus računarstvo u oblaku.

"Naša je intencija kreirati inovativna IT rješenja. To nije niti brz niti jednostavan zadatak, no mi smo mu u potpunosti posvećeni jer znamo da bez inovacije nema napretka. Ova nagrada nam je tim vrjednija jer je dodijeljena od strane struke, onih koji žive od Clouda i za Cloud", komentirao je Mladen Maras, direktor Sektora razvoja i integracije aplikativnih rješenja u COMBISu.

Olive Manager je aplikacija u Cloudu namijenjena uljarama za upravljanje podacima u preradi maslina i proizvodnji maslinovog ulja. Osim vrhunskog korisničkog iskustva, Olive Manager omogućava maslinarima evidenciju broja stabala maslina, starosti stabala i sorti maslina, količinu uroda, kvalitetu maslina i količinu dobivenog maslinovog ulja po godinama, praćenje aktivnosti rada u masliniku te kreiranje raznih izvještaja. Pristup centraliziranim i strukturiranim podacima omogućen je i prerađivačima i uzgajivačima.

Inovativni Olive Manager sustav ima omogućeno web, mobilno i tablet korisničko sučelje, a pristup portalu imaju samo ovlaštene osobe prema specificiranim ulogama. Rješenje je primjenjivo i na druga poslovanja koja upravljaju sirovinama kao što su žitarice, mlijeko, bobičasto voće i ostale poljoprivredne kulture.

Dosadašnje COMBIS nagrade na EuroCloud natjecanjima:
EuroCloud European Awards 2016
Prvo mjesto za najbolju Cloud usluge za vertikalna tržišta – za ComCloud Delivery Platform
EuroCloud Awards Croatia 2016
Prvo mjesto za najbolju Cloud uslugu za vertikalna tržišta – za ComCloud Delivery Platform.
Prvo mjesto za najbolje metode Cloud transformacije - za ComCloud Enterprise Application Store - Privatni oblak u Hrvatskoj pošti.
Drugo mjesto u kategoriji najbolje Cloud usluge za horizontalna tržišta – za ComCloud Enterprise Marketplace.
Posebna preporuka žirija za najbolji poslovni utjecaj isporukom Cloud usluga – za ComCloud Enterprise Application Store - Privatni oblak u Hrvatskoj pošti

Prijavite se na naš Newsletter