HEP

Hi-Tech

Oracle predstavlja svoja rješenja

Tvrtke i organizacije trebaju imati jasnu strategiju i akcijski plan za implementaciju zahtjeva Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR) utvrđeno je danas u zagrebačkom Sheratonu gdje je Oracle, globalna IT korporacija, predstavio svoja rješenja, poput integracijske platforme i alata ili sigurnosnih rješenja , koja mogu pomoći tvrtkama da pravovremeno usklade vlastito poslovanje s budućim zahtjevima.

Alojzije Jukić

Comping, jedna od vodećih IT tvrtki u Hrvatskoj, ostvario je početkom mjeseca još jedan značajan iskorak u svom poslovanju – postigao je status VMware Premier Partnera, najvišu moguću kategorizaciju kvalificiranog partnera u VMware-ovoj partnerskoj mreži pružatelja usluga (kategorija Service Providera).

Božidar Komarić i Tihomil Ledinščak

Upravo se dovršavaju pregovori koji bi kroz nekoliko dana, točnije od 1. listopada, trebali donijeti novosti na domaću medijsku scenu. Tvrtka WEB Internet rješenja, vlasnik portala Racunalo.com, jednog od najstarijih i vodećih tehnoloških portala u regiji, akvizirala je domenu Radiobit.in koja će, sa svojim cjelokupnim portfeljem, postati sastavni dio spomenutog portala.

Hrvoje Milašinčić

Combis konferencija usmjerena je na poslovne izazove kompanija kroz više tematskih područja kojima je cilj educirati i inspirirati sudionike o mogućnostima različitih poslovnih strategija za digitalno doba.

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter