fallback

Inovacije

Solarni paneli

Neobično stablo s velikim kvadratičnim listovima koji služe kao solarni paneli, "izraslo" je usred Neversa, grada u središnjoj Francuskoj koji je u ponedjeljak predstavio prvo europsko "e-drvo" čiji će fotovoltaični listovi omogućiti punjenje mobilnih električnih uređaja, surfanje internetom ili zaštitu od sunčevih zraka.

zagreb.hr

Na konferenciji za novinare održanoj u Gradskoj upravi gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, zajedno s pročelnicom Gradskog ureda za gospodarstvo rad i poduzetništvo Mirkom Jozić, predstavio je projekt "Zagreb – inovativni grad" koji je zamišljen kao platforma koja unaprjeđuje komunikaciju s građanima preko mreže socijalnih medija kako bi se doprinijelo učinkovitijem i boljem radu gradske uprave.

Hrvatski telekom

Hrvatski telekom (HT) do 2020. godine će s 210 milijuna kuna, 500 svojih i stručnjaka partnera te novih IT-jevaca koje planira uposliti, provesti projekt sveobuhvatne poslovne IT transformacije kompanije, uz koji će razinu svoje digitalizacije povećati dva puta te znatno unaprijediti sve procese, korisničku podršku i iskustvo.

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter