HEP

Sajmovi i kongresi

Izvor: Agroportal.hr

Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić u petak će kao izaslanik predsjednika Vlade RH svečano otvoriti 25. jesenski međunarodni bjelovarski sajam
na kojem će se predstaviti oko 500 izlagača iz Hrvatske i 15-tak stranih država. Ove godine Republika Mađarska je zemlja partner na Sajmu, te će na svečanom otvaranju sudjelovati i mađarski ministar poljoprivrede Sàndor Fazekas.

Zamisli početak dana uz jogu, meditaciju, saunu, doručak uz more, inspirirajuće razgovore o novim tehnologijama, uzbudljive diskusije o pozitivnom utjecaju na društvo i na samu našu budućnost, raspravljanje o idejama koje stvaraju pozitivne promjene...

- Na burzi sam već duže vrijeme, prije toga sam radila 16 godina u Levisu, a potom kao trgovac. Imam 50 godina i mislim da ću teško u ovim godinama pronaći posao. Naime, poslodavci, kada vide godište, osobu niti ne pozivaju na razgovor - kazala nam je jedna Varaždinka na Sajmu poslova koji je ove godine održan deseti puta zaredom, pišu Varaždinske vijesti.

Ožujsko pivo i ove godine je ponovilo prošlogodišnji uspjeh i osvojilo najprestižnije nagrade Dana komunikacija - najvećeg nacionalnog festivala tržišnih komunikacija.

Više od 100 izlagača iz Hrvatske i inozemstva okupilo se na 14. Sajmu lova, ribolova i turizma "Salori" i 21. Sajmu automobila i prateće industrije "Motomobil", koji su u petak otvoreni u Osijeku.

Tomislav PAVLEK - Hina

Pod sloganom "Obnovimo hrvatsko gospodarstvo" u utorak su na Zagrebačkom velesajmu (ZV) otvoreni Proljetni sajmovi - EMAT, 9. sajam zaštite okoliša i komunalne opreme, INTERKLIMA, 24. sajam grijanja, klimatizacije, obrade pitkih voda i obnovljivih izvora energije, GRADITELJSTVO, 40. sajam građenja i opremanja te INTERPROTEX, 12. sajam zaštite osoba i imovine.

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter