fallback

EU Fondovi

Potpisan ugovor za projekt izgradnje dnevne bolnice/jednodnevne kirurgije Opće bolnice Varaždin

U Vladi Republike Hrvatske potpisano je u četvrtak 28 ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014. – 2020. godine, a koji se odnose na razvoj poslovne infrastrukture te opremanje bolnica i socijalnih ustanova i očuvanje kulturne i prirodne baštine.

Zastava EU

Poduzeće prostoria d.o.o. je ugovorilo dodjelu bespovratnih sredstava od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta za projekt Implementacija ERP sustava i IKT rješenja za elektroničko upravljanje dokumentima radi jačanja efikasnosti poslovnih procesa i konkurentnosti poduzeća.

Martina Dalić

U Vladi Republike Hrvatske potpisano je jučer 28 ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014. – 2020. godine, a koji se odnose na razvoj poslovne infrastrukture te opremanje bolnica i socijalnih ustanova i očuvanje kulturne i prirodne baštine.

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter