Dodjela sredstava iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014. – 2018.

Natječaji

U nastavku saznajte više o najaktualnijim otvorenim pozivima iz fondova EU te drugih izvora koja su namijenjena korisnicima na području Republike Hrvatske. Realizirajte svoje ideje dobivenim bespovratnim sredstvima kroz navedene pozive!

Ministrica kulture Obuljen-Koržinek održala konferenciju za medije

Natječaji

Ministarstvo kulture objavilo je u ponedjeljak Poziv za dodjelu potpora programima koji potiču razvoj publike u kulturi u Republici Hrvatskoj za 2017. godinu, koji se zasad organizira kao pilot projekt i u okviru kojega će se osigurati pola milijuna kuna.

Stevie Awards for Women in Business

Natječaji

Četrnaesti put za redom Stevie Awards for Women in Business traži najbolje poduzetnice, rukovoditeljice i djelatnice iz cijelog svijeta te poduzeća, koja vode žene.

Ministarstvo kulture

Natječaji

Ministarstvo kulture objavilo je u utorak otvoreni (privremeni) poziv na dostavu projektnih prijedloga pod nazivom "Umjetnost i kultura 54 +", usmjerenog na socijalno uključivanje i unaprjeđenje kvalitete života osoba starijih od 54 godine kroz poboljšanje pristupa kulturnim i umjetničkim aktivnostima.

Internetski portal tportal.hr raspisao je natječaj za 10. književnu nagradu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., koja se dodjeljuje za najbolji hrvatski roman objavljen tijekom 2016. godine.

Damir Hoyka

Natječaji

Otvoren je natječaj za polaznike dvanaeste po redu Fotosofije, besplatnog sedmodnevnog seminara za naprednu fotografiju koji će se pod vodstvom Damira Hoyke održati sredinom lipnja. I ove će godine petnaest odabranih seminarista na predavanjima i tematskim photo sessionima doznati kako snimiti dobar portret, modnu, reklamnu i art fotografiju.