Izbornik

Eno-gastro ponuda

2. Međunarodna izložba bučinih ulja Alpe – Adria: rekordni broj ulja, kulinarski show i degustacije

Degustacija čak 184 bučina ulja iz četiri države, kulinarski šou s vrhunskim kuharima i specijalitetima s Varaždinskim bučinim uljem i tartufima, kuhanje ulja na starinski način te više od 20 štandova na kojima će se moći pronaći bučina ulja i brojni drugi proizvodi – to je samo dio bogatog sadržaja koji očekuju posjetitelje ove subote, 25. svibnja, na 2. Međunarodnoj izložbi bučinih ulja Alpe – Adria.

Proljetna jela chefice Ane Grgić

U Le Bistrou zagrebačkog hotela Esplanade, u proljetnom ozračju uz miris zumbula i glazbu predstavljen je novi à la carte jelovnik.

Dani okusa varaždinskoga kraja

Dani okusa varaždinskoga kraja održavaju se od 5. do 15. travnja i ove godine obuhvaćaju 15 ugostiteljskih objekata.

David Štampar, Darko Preiner, Sandra Herman, Stanislav Rebernik, Rudi Grula

Na spektakularnoj lokaciji Mađerkinog brega najavljena dvadeseta manifestacija Urbanovo.

Dani hrvatskog pršuta

Hrvatska će uskoro imati novog šampiona među certificiranim pršutima iz Dalmacije, Drniša, Istre i Krka, koji će biti proglašen na 5. Danima hrvatskog pršuta, 26. i 27. travnja u Zagrebu.

Okusi proljeća na Krku

"Krk Food Fest - Okusi proljeća" u 20 restorana na otoku Krku održava se od 19. travnja do 31. svibnja.

Homebrewing druženje u Pivani

Zagrebačka Pivana priredila je druženje pivskih znalaca kako bi se razmjenila iskustava i znanja o kućnom pivarstvu.

6. Dubrovnik FestiWine

U zagrebačkom wine friendly restoranu FINO & VINO predstavljen je vinski program 6. Dubrovnik FestiWine-a koji će se održati od 22. do 28. travnja.

Sofra begova čorba, klepe, japrak i bosanski lonac/FOTO: Julio Frangen

Nakon nedavnog predstavljanja eno-gastro projekta 'Vino uz žlicu' u zagrebačkom Aperitivo baru, novo druženje s medijima upriličeno je u restoranu Sofra, koji se nalazi u sklopu trgovačkog centra Green Gold.