fallback

Veliki uspjeh plesnog studija Step by step - Dvije zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u stepu u Njemačkoj

Veliki uspjeh plesnog studija Step by step

Typography

Na Svjetskom prvenstvu u stepu održanom od 27. studenog do 5. prosinca u Riesi, Njemačka, Plesni studio Step by step osvojio je dvije zlatne medalje ostavivši iza sebe sjajne engleske i američke plesače, djecu koja su odrasla uz londonski West End i njujorški Broadway što ovaj uspjeh čini još sjajnijim.

Zlatne medalje osvojli su dječja step formacija „Dr. Jazz“ koreografa J. Zajec i Step by Step boysi - Tibor Bošnjak, Erik Ivičić i Lucijan Hrvaćanin, koji su otplesali koreografiju V. Zajec i A. Maričić „Run boy run“, za koje ćete imati priliku navijati u finalu Supertalenta.

Ništa manje sjajne nisu niti dvije srebrne medalje seniorske male grupe „Hit the road Jack“ koreografa Vendy Zajec koja je osvojila i suce i publiku te posebno dojmljive formacije “Memories“ koreografa L. Valjalo. Brončanu medalju osvojili su Tanja Bertalanić u juniorskom solu koreografa K. Šilović te juniorska mala grupa i formacija koreografa A.Maričić. Uz to, u tradicionalno najjačoj seniorskoj konkurenciji, Tia Tkalčević osvaja broncu u solu, te Karla Šilović i FranŽuglić u paru.

„Sjajan je osjećaj kad iza tebe na pobjedničkom podiju stoje plesači iz Engleske, Rusije, Kanade i SAD-a, zemalja sa tradicionalno najboljim step plesačima, no upornost, trud, zalaganje, seminari i svakodnevno treniranje prije SP, donijeli su vrhunske rezultate“, rekli su naši zlatni juniori koji su već par godina prvaci Hrvatske u više step kategorija i koji najbolje znaju koliko je teško od 25-30 najboljih plesača svijeta doći u finale SP, a kamoli osvojiti zlato.