HNK Varaždin

Ples

Predstava "Tango Piazzolla"

Plesni ansambl njemačkoga Kazališta Savezne zemlje Saske iz Radebeula zaključit će Baletne večeri na Sustipanu 63. Splitskoga ljeta izvedbama predstave Tango Piazzolla koreografa Carlosa Matosa za koju je splitska publika iskazala veliko zanimanje pa će se, osim planirane izvedbe 8. kolovoza, idući dan održati i druga izvedba.

Kliker festival

Festival plesa, pokreta i igre za djecu i mlade, Kliker festival 2017. u svojem će se drugom izdanju održati od 5. do 15. listopada u Zagrebu, Splitu, Varaždinu i Rijeci, a donosi bogat program međunarodnih i domaćih izvedbi, radionica, rezidencija, seminara, konferencija i popratnih programa posvećenih novim formatima prezentacije, produkcije, istraživanja i edukacije u polju suvremene plesne umjetnosti.

Open Wound

Nastupom španjolske plesne umjetnice i koreografkinje Laurea Aris Alvarez, koja je na glavnom gradskom trgu izvela solo "Open Wound", te dvanaest plesača austrijske kompanije Hungry Sharks s predstavom "Hidden in Plain Sight" u kaštelu Grimani, u četvrtak navečer je u Svetvinčentu svečano otvoren 18. festival plesa i neverbalnog kazališta.

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter