HNK Varaždin

Hortikultura

Varaždinac Antun Vidović, hortikulturni je djelatnik godine

Antun Vidović, djelatnik varaždinskih Parkova, hortikulturni je djelatnik godine i dobitnik priznanja u sklopu akcije Hrvatske turističke zajednice, Čovjek - ključ uspjeha.

Radovi u Varaždinu

Očekuje se da će Festival posjetiti nekoliko desetaka tisuća posjetitelja iz cijele zemlje i inozemstva.

Konferencija za medije

Udruga vrtlara Varaždinske županije pod pokroviteljstvom Grada Varaždina, Turističke zajednice Grada Varaždina i Varaždinske županije i ove godine organizira svoju već tradicionalnu Međunarodnu izložbu cvijeća koja se održava 22. godinu za redom i popratni je program Varaždinskih baroknih večeri.

Floraart

"Floraart", 52. međunarodna vrtna izložba otvorena je u ponedjeljak na zagrebačkome jezeru Bundeku, gdje će je posjetitelji do nedjelje, 14. svibnja, moći besplatno razgledati te sudjelovati na mnogim događajima te, kako je istaknuto, najveće i najljepše cvjetne manifestacije u ovom dijelu Europe.

Udruga vrtlara Varaždinske županije pod pokroviteljstvom Grada Varaždina i Turističke zajednice Grada Varaždina i ove godine u sklopu Varaždinskih baroknih večeri (VBV) od 21. do 25. rujna organizira u kontinuitetu 21. međunarodnu izložbu cvijeća.

Prijavite se na naš Newsletter