fallback

Moda i ljepota

Marko DUKIĆ

I Slavonija ima dizajnere kojim se može ponositi. Jedan od njih je 23-godišnji Slaven Pavlović, glavni „krivac“ druge kolekcije Espi Bags koja je svjetlo dana ugledala prije nekoliko dana. Novu je kampanju proljeće/ljeto snimio s modnom kućom LUKABU by Marina Jerant.

Svjetska prijestolnica mode, Pariz, konačno će dobiti prvi stalni muzej posvećen modi koji će biti otvoren tijekom cijele godine, a posjetitelje će provesti kroz modnu povijest od 18. stoljeća do najnovijih modnih trendova, piše AFP.

Od 22. ožujka do 23. travnja u varaždinskoj palači Herzer održat će se Mjesec varaždinskog šnajderaja, kojeg zajednički organiziraju Turistička zajednica grada Varaždina i Gradski muzej Varaždin.

Dani ljepote i fitnessa od 10. do 12. ožujka 2017. ponovno otvaraju svoja vrata. Ovaj sajam Zagrebačkog velesajma posvećen je različitim segmentima industrije ljepote: parfumeriji i kozmetici, prirodnim preparatima, zdravlju, ambalaži, kozmetičkim i Spa salonima, njezi kose i noktiju te modnim dodacima.

Samo je jedan dan u godini toliko poseban da okupi tisuće ljudi obučenih isključivo u bijelu boju na prekrasnoj, tajnoj lokaciji kako bi uživali u nezaboravnoj gourmet večeri. Le Dîner en Blanc, popularni pariški pop-up piknik poznat po strogim pravilima odijevanja koja zahtijevaju isključivo sve bijelo, ovog proljeća stiže u Zagreb!

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter