Hrvatski nastup na prehrambenom sajmu SIAL u Parizu

Typography

Na najvećem europskom sajmu prehrambene industrije SIAL koji se od 16. do 20. listopada održava u Parizu, Francuska, predstavit će se i hrvatski proizvođaći hrane i pića, kako oni veliki, tako i mali, ocjenivši već kroz poslovne planove pozitivne efekte prisutnosti na tom prestižnom međunarodnom sajmu koji obično, a održava se svake druge godine, okupi izlagače iz više od sto zemalja svijeta. Hrvatsku prehrambenu industriju predstavit če 17 tvrtki u okviru nacionalnog izložbenog prostora u organizaciji Hrvatske gospodarske komore.

Na međunarodnom sajmu prehrambene industrije SIAL koji se održava u Parizu od 16. do 20. listopada, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, a u okviru zajedničkog izložbenog prostora, predstavit će se 17 tvrtki, zainteresiranih za uspostavljanje kontakata na francuskom i drugim tržištima. Svoje proizvodne programe i poznate robne marke predstavit će šest tvrtki iz poslovnog sustava Agrokor – Agrolaguna, Belje, Ledo, Jamnica, PIK Vrbovec i Zvijezda. Također, izlagat će i drugi poznati proizvođači iz sektora hrvatske prehrambene industrije, kao što je Mlinar d.d., tvrtka koja je sa svojim pekarskim proizvodima učinila značajan iskorak na stranim tržištima, te Grbić d.o.o. iz Požege, Hermes International d.o.o. iz Turčina, Prodan tartufi d.o.o. iz Buzeta, Pisinium d.o.o. iz Pazina, Baioco d.o.o. iz Vodnjana, Ragusa d.o.o. iz Varaždina i Vegetariana d.o.o. iz Zagreba. Svi oni žele predstaviti svoje proizvodne asortimane koji uključuju inovativnost, izvornost, kvalitetu, originalnost, što ih i čini tržišno uspješnima.

Inače, na ovogodišnjem SIAL-u u Parizu očekuje se nastup oko 6.400 izlagača iz više od 100 zemalja te oko 160 tisuća registriranih posjetitelja, što ovaj sajam svrstava među vodeće svjetske sajmove prehrambene industrije.

Prijavite se na naš Newsletter