Poslovni barometar

Svečano predstavljanje za jugoistočnu Europu održano u Novom Sadu

Kongres poduzetnica 2019., najveće okupljanje žena u poduzetništvu ovog dijela Starog kontinenta, koji će se održati u Zagrebu uz pokroviteljstvo Predsjednice RH, krenuo s pripremama.

Na Sarajevo Business Forumu prezentirano 250 projekata i održano 365 B2B sastanaka

Deveto izdanje Sarajevo Business Foruma, vodeće poslovno-investicijske konferencije jugoistočne Europe, ove godine zabilježilo je najveće brojke do sada, u svim programskim i organizacijskim segmentima. Forum je ugostio 1800 sudionika iz 50 zemalja širom svijeta, predstavljeno je 250 projekata i održano 365 različitih business-to-business sastanaka.

Sudionci panela na Sarajevo Business Forumu Robert Prosinečki i Borut Pahor

Pod sloganom „Jedna regija, jedna ekonomija“ u Sarajevu će se ovog tjedna, 25. i 26 travnja, održati deveto izdanje Sarajevo Business Foruma, a u programskom sadržaju najavljen je i panel „Diaspora, Sports, Arts, Culture & Creative Industry – Transforming Emotions into Investments“ u kojem će jedan od sudionika biti i Robert Prosinečki, aktualni izbornik nogometne reprezentacije BiH.

Predsjednik Islamske razvojne banke Bandar M.H. Hajjar otvara Sarajevo Business Forum 2018.

Sarajevo, predsjednik Islamske razvojne banke (IDB), njegova ekselencija dr. Bandar M.H. Hajjar, sudjelovat će i ove godine na Sarajevo Business Forumu (SBF), potvrdili su iz BBI banke - organizatora Foruma koji će se ove godine održati 25. i 26. travnja, deveti put zaredom.

Najavljene teme i paneli devetog Sarajevo Business Foruma 2018

Deveto izdanje Sarajevo Business Foruma, najznačajnije poslovno-investicijske konferencije u regiji koja se ove godine održava 25. i 26. travnja u Sarajevu, povezat će poslovnu zajednicu regije s potencijalnim investitorima iz različitih dijelova svijeta te će sudionicima ponuditi brojne atraktivne teme i panele.

Pred njima je svjetla budućnost: Zaposlili osam novih djelatnika, počeli proizvoditi dijelove za medicinsku industriju, a već pripremaju i novi projekt

Uspješno je priveden kraju projekt obrta OMP Pleško Obrada metala i trgovina iz Zaboka, u sklopu kojeg je dograđena proizvodna hala te je podignuta tehnološka razina proizvodnje prerade metala.

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter