Poslovni barometar

Press konferencija u Hrvatskoj obrtničkoj komori

51. Međunarodni obrtnički i poduzetnički sajam Celje 2018. (MOS) koji se održava od 11. do 16. rujna, predstavljen je na press konferenciji u Hrvatskoj obrtničkoj komori (HOK).

Optima Telekom u prvoj polovici 2018. godine ostvario rast prihoda od 24,1 posto

Optima Telekom je u prvoj polovici 2018. godine ostvario poslovne prihode koji su za 24,1 posto viši u odnosu na isto razdoblje prethodne godine, dok EBITDA (dobit prije poreza, kamata i amortizacije) prije jednokratnih stavki bilježi povećanje od 11,7 posto.

Svečano predstavljanje za jugoistočnu Europu održano u Novom Sadu

Kongres poduzetnica 2019., najveće okupljanje žena u poduzetništvu ovog dijela Starog kontinenta, koji će se održati u Zagrebu uz pokroviteljstvo Predsjednice RH, krenuo s pripremama.

Hrvatske tvrtke posredstvom SPAR-a izvezle robe u vrijednosti od 34 milijuna eura

U prvoj polovici ove godine hrvatske kompanije izvezle su posredstvom SPAR-a Hrvatska proizvode u vrijednosti od 34 milijuna eura što je rast od 14 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine i to u Austriju, Mađarsku, Sloveniju i Italiju, odnosno zemlje u kojima posluje SPAR Austrija.

Na Sarajevo Business Forumu prezentirano 250 projekata i održano 365 B2B sastanaka

Deveto izdanje Sarajevo Business Foruma, vodeće poslovno-investicijske konferencije jugoistočne Europe, ove godine zabilježilo je najveće brojke do sada, u svim programskim i organizacijskim segmentima. Forum je ugostio 1800 sudionika iz 50 zemalja širom svijeta, predstavljeno je 250 projekata i održano 365 različitih business-to-business sastanaka.

Sudionci panela na Sarajevo Business Forumu Robert Prosinečki i Borut Pahor

Pod sloganom „Jedna regija, jedna ekonomija“ u Sarajevu će se ovog tjedna, 25. i 26 travnja, održati deveto izdanje Sarajevo Business Foruma, a u programskom sadržaju najavljen je i panel „Diaspora, Sports, Arts, Culture & Creative Industry – Transforming Emotions into Investments“ u kojem će jedan od sudionika biti i Robert Prosinečki, aktualni izbornik nogometne reprezentacije BiH.

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter