Tekme, Gustafi i One Dread na Foodballerki

Tekme, Gustafi i One Dread na Foodballerki

Typography

Još jedan tjedan bogatog glazbenog i gastro programa je pred nama na Trgu Josipa Jurja Strossmayera u središtu Zagreba na manifestaciji Foodballerka.

Od 26. lipnja do 1. srpnja uz sva druga događanja održat će se i DJ afterwork party pa će se u dobroj glazbi uživati već od 17 pa sve do kasnih noćnih sati. 26. lipnja nakon utakmice za miksetom je DJ Didi i glazba 80-ih. 27. lipnja su miksevi DJ-a Williama Collinsa, koji nastupa i 28. lipnja sve do koncerta Gustafa od 20.00 sati.

29. i 30. lipnja nastupaju DJ William Collins, DJ Zak i DJ Tom Polo. Za kraj tjedna, 1. srpnja biti će koncert grupe One Dread, u 17 ili 20 sati, ovisno o rasporedu SP-a.

Inače glazbeni program Foodballerke na Strossmayerovom trgu traje do 15. srpnja, imat će osam koncertnih grupa: Psihomodo Pop, Soul Stash, One Dread, B and the Bops, Kuzma&Shaka Zulu, Bolesna braća, Gustafi i Songkillers. Nastupiti će i DJ-i Phat Phillie, Tom Polo, William Collins, Didi i Slavin Balin.

Na Strossmayerovom trgu street food ponudu organizirali su zagrebački ugostitelji. Pripremljen je i poseban dječji kutak s kreativnim radionicama, “napuhancima” a tu je i bungee jumping. Pjesnik Matko piše pjesme na pisaćem stroju, a organiziraju se i nogometni kviz i večer poezije. Terrible Creations osmišljava zabavne igre, a prijave se primaju na FB-u. Pripremljeni su i Freeze Corner by gol.hr i Buddy Bench Radija 101.

Prijavite se na naš Newsletter