Bjelovar - besplatna edukacija za poduzetnice

Promocija knjige o poduzetništvu

Typography

Uz veliku potporu Grada Bjelovara, koji će možda u 2018. ponijeti titulu Grad prijatelj ženskog poduzetništva, te gradonačelnika Darija Hrebaka, Virtualni ženski poduzetnički centar www.poduzetnica.hr, organizira besplatnu edukaciju za poduzetnice i sve one koje to žele biti pod nazivom „Od ideje do realizacije – što sve trebam da bih bila sama sebi šefica!“.

 Edukacija će se održati u srijedu, 13. prosinca, u maloj vijećnici Grada Bjelovara, Trg E. Kvaternika 2, od 10 do 14 sati. 

Edukaciju će otvoriti i pozdraviti sudionice gradonačelnik Grada Bjelovara Dario Hrebak.  Ova besplatna edukacija daje znanja, vježbe te opis temeljne problematike poduzetništva kao i motivaciju za bavljenje poduzetništvom i pokretanje vlastitog posla. Radionica pruža odgovore na pitanja kako ne posustati i ne odustati te ustrajati u poduzetništvu bez obzira na sve izazove, padove i stranputice.  

Sudjelovanje je besplatno, a zainteresirane polaznice mogu se prijaviti putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom Edukacije Bjelovar.

Prijavite se na naš Newsletter