Književnost i glazba

Ante Žužul, Ana Marija Žužul i Mate Janković

U zagrebačkom restoranu Dubravkin put predstavljen je projekt Croatia – The Cookbook, izdanje hrvatske gastronomije s više od 150 vrhunskih jela najboljih hrvatskih chefova.

Prijavite se na Demo fest i osvojite snimanje i produkciju jedne pjesme

Po prvi puta Koncertni ured Varaždin, Hrvatska udruga glazbenika Varaždin, Udruga Festival i Scena Sloboda organiziraju natjecanje glazbenih sastava pod nazivom „Demo fest 18.“ koji će se održati 29. i 30. lipnja u dvorištu stadiona Sloboda u Varaždinu.

100 vodećih hrvatskih restorana

Objavljeno je ovogodišnje 23. tiskovno i on-line hrvatsko i englesko izdanje knjige Restaurant Croatica "100 vodećih hrvatskih restorana" u kojem su restorani predstavljeni tekstom, slikom i receptima kućnih specijaliteta.

Monografija posvećena 60-im godinama

Monografija posvećena razdoblju šezdesetih godina novije hrvatske povijesti koja prati aktualnu istoimenu izložbu "Šezdesete u Hrvatskoj – mit i stvarnost", izdana u suizdavaštvu Muzeja za umjetnost i obrt i Školske knjige predstavljena je u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu.

Ne propustite novi, još bogatiji Zagreb Classic/FOTO: Ante Delač

Od 20.lipnja - po treći puta zaredom! - na jednoj od najljepših pozornica grada Zagreba, ne propustite veliki open-air festival, još bogatiji Zagreb Classic!

North West Fest Varaždin

21., 22. i 23. lipnja održat će se prvi North West Fest u Varaždinu, u organizaciji Udruge Festival.

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter