Adacta postala LS Retail Gold partner i elitni Qlik partner

Adacta

Typography

Tvrtka Adacta nastavlja s kontinuiranim rastom te potvrđuje svoju izvrsnost kroz postizanje elitnih globalnih partnerskih statusa. Ovih dana potvrđena su joj dva partnerska statusa za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju.

 Tvrtka Adacta osim što bilježi kontinuirani rast godinu za godinom, širi svoje poslovanje na nove sektore pa ovih dana stižu i potvrde o njezinoj izvrsnosti kroz postizanje globalnih elitnih partnerskih statusa. Sada Adacta ponosno nosi status LS Retail Gold partnera za poslovna rješenja u segmentu maloprodaje i ugostiteljstva, a nedavno se pridružila i elitnom klubu Qlikovih partnera, za iznimne rezultate na području poslovne inteligencije i analitike.

LS Retail je svjetski lider u pružanju specijaliziranih i cjelovitih softverskih rješenja u sektorima maloprodaje, ugostiteljstva i hotelijerstva. Već više od dva desetljeća njezini stručnjaci razvijaju vodeća globalna rješenja koja koriste neki od najvećih maloprodajnih lanaca, restorana i hotela u svijetu. Prisutni su kod korisnika u više od 130 zemalja, s rasprostranjenom mrežom od 260 certificiranih Microsoft i LS Retail partnera, u više od 75 zemalja.

Zahvaljujući širini prikupljenog znanja i iskustva specifičnog za maloprodajni i ugostiteljski sektor, nude posebno specijalizirana i skalabilna softverska rješenja za upravljanje kompleksnim operacijama, koja su potrebna brojnim maloprodajnim organizacijama bez obzira radi li se o modi, elektronici, namještaju, restoranima, kafićima, trgovinama-široke potrošnje, maloprodaji putem benzinskih crpki, maloprodaji u bescarinskim zonama i sl.

LS Retail Gold partneri moraju dostići značajan stupanj razvoja kako bi se mogli pridružiti partnerskoj mreži LS Retaila, koji se potvrđuje kroz iznimne prodajne rezultate te visoku kvalitetu usluga i podrške koje pružaju korisnicima LS Retail rješenja. Elitni LS Retail Gold partneri smatraju se istaknutom zajednicom partnera, od kojih se očekuje kontinuitet i dosljednost u pružanju iznimno visoke kvalitete usluga korisnicima, koji zadovoljavaju posebno zahtjevne kriterije u izvedbi i implementaciji rješenja. LS Retail Gold partneri su svoje nagrade preuzeli na godišnjoj globalnoj maloprodajnoj i ugostiteljskoj konferenciji conneXion, u organizaciji LS Retaila, u Madridu, održanoj u travnju.

- LS Retail Gold Partneri su važan i vitalan dio naše globalne partnerske mreže. Zahtjevi koje moraju zadovoljiti kako bi ostvarili ovakav elitni status su vrlo strogi i ova nagrada je dokaz vrijednosti koje nam takvi partneri donose. - izjavio je Magnus Norddahl, CEO i predsjednik LS Retaila te objasnio. - Naši Gold partneri potvrđuju veliku predanost partnerstvu s LS Retail-om, a njihovi rezultati značajno pridonose našem zajedničkom uspjehu. LS Retail je posebno ponosan što je prepoznao i nagradio tvrtku Adacta takvim elitnim LS Retail Gold statusom za ostvarenu izvrsnost u prošloj godini ..

Što se tiče elitnog kluba Qlikovih partnera, to priznanje Adacta je osvojila zahvaljujući izvrsnim poslovnim uspjesima u implementaciji Qlikovih alata za poslovnu inteligenciju i analitiku u više od 100 kompanija u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Adacta je Qlikov partner već više od 10 godina, tijekom kojih je izgradila uspješan tim certificiranih stručnjaka za poslovnu analitiku.

Adactin tim poslovnih analitičara pomaže kompanijama u cijeloj regiji u implementaciji i upotrebi jedne od najboljih svjetskih platformi za poslovnu inteligenciju.
Adacta je jedini Qlik partner za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju koji je nagrađen elitnim statusom i jedan od svega nekoliko odabranih partnera u široj CEE regiji. Taj poseban status može zahvaliti iznimno uspješnim rezultatima ostvarenim tijekom 2016. godine koji je donio veliki broj novih Qlik implementacija.

Uz mnogobrojne nove projekte, Adacta je potvrdila i učvrstila svoju poziciju kao jedan od vodećih ponuđača rješenja za poslovnu inteligenciju koji pomaže kompanijama u regiji, neovisno o njihovoj veličini, ili industriji, da izvuku za sebe najveći mogući potencijal iz Qlikovih rješenja.

Što donosi Qlik Elite status? - Pored jasnog dokaza o ostvarenim uspješnim rezultatima u prošlosti, Qlik Elite status uvjetuje snažnu predanost Adacte za daljnji razvoj inovativnih BI rješenja, razvitak specifičnih znanja prema raznim industrijama i ulaganje u ljude i nove tehnologije. Stečeni status će Adactinom BI timu omogućiti jačanje specijalističke pozicije na području savjetovanja i implementacije sveobuhvatnih BI rješenja za analizu, izvještavanje i planiranje.

„Posebno mi je drago istaknuti kako je Adacta potvrdila svoj elitni status LS Retaila Gold partnera za 2017. godinu te nastavljamo svoj kontinuitet rasta kroz zadnje projekte kojima smo učvrstili poziciju u segmentu maloprodaje i turističko-hotelijerskog sektora. Također, ponosni smo na naš novi status Qlik Elite partnera, koji je također rezultat dugogodišnjeg napornog rada našeg BI tima. Za tvrtke koje traže pouzdanog partnera Adactin Elite status predstavlja jamstvo da će surađivati s profesionalnim i iskusnim timom BI stručnjaka.

Budući da je Qlikovo rješenje među najboljim svjetskim BI alatima, korisnici će također dobiti vrhunsko rješenje koje će odgovarati njihovim specifičnim potrebama i zahtjevima.“ istaknuo je Krešimir Mlinarić, direktor tvrtke Adacta.

Prijavite se na naš Newsletter