Izbornik

Kazalište, TV, film

Premijera i hrvatska praizvedba predstave Vladimir

25. listopada u 20 sati na sceni Centra za mlade na rasporedu je premijera te ujedno i hrvatska praizvedba predstave Vladimir Matjaža Zupančiča.

Promocija dokumentarnog filma Štafeta smrti

18. listopada u kino-dvorani Gaj održati će se premijera filma „Štafeta smrti“ redateljice Nade Prkačin u 18,00 h u organizaciji udruga proisteklih iz Domovisnkog rata s područja Varaždinske županije i Pučkog otvorenog učilišta Varaždin.

Loveling

Nezaobilazno odredište gradskih filmofila i poklonika kulture i umjetnosti, Zagreb Film Festival održat će se po šesnaesti put od 11. do 18. studenog na poznatim lokacijama: kino Europa, kino Tuškanac, MSU, F22 – Nova akademijska scena i dvorana Müller, ali i na čak 15 drugih lokacija diljem Hrvatske.

Ambasadori hrvatskog turizma

Promotivni video Hrvatske turističke zajednice „Ambasadori hrvatskog turizma“ na 7. Zagreb TourFilm Festivalu osvojio je glavnu nagradu u kategoriji „Najbolji hrvatski turistički film“.

Predstava Ručak za šestero

3. listopada s početkom u 18 sati u Centru za mlade Varaždin na programu je premijera lutkarske predstave za djecu Ručak za šestero Tamare Kučinović.

Više članaka ...

Prijavite se na naš Newsletter