Izbornik

Stevie Awards for Women in Business po 14. put traži najbolje poduzetnice, rukovoditeljice i djelatnice diljem svijeta

Stevie Awards for Women in Business

Typography

Četrnaesti put za redom Stevie Awards for Women in Business traži najbolje poduzetnice, rukovoditeljice i djelatnice iz cijelog svijeta te poduzeća, koja vode žene.

Do 23. kolovoza poduzeća i pojedinačne osobe diljem svijeta mogu podnijeti ponudu za sudjelovanje za dobivanje najvećeg odlikovanja u poslovnom svijetu. Nakon toga je do 20. rujna uz plaćanje dodatne pristojbe moguće podnijeti zahtjev za sudjelovanje.

„Žene su u poslovnom svijetu već dugo pokretačka snaga“, naglasio je Michael Gallagher, predsjednik i osnivač Stevie Awards. „Stoga želimo poduzetnice, žene u vodećim položajima i djelatnice ohrabriti da teže ka priznanju, koje zaslužuju.“

Kako bi se priznao rad žena u poslovnom svijetu diljem svijeta, Stevie Awards for Women u poslovnom svijetu u više od 85 kategorija svake godine odlikuje žene i poduzeća koja vode žene. Između ostaloga se nagrađuju naslovi Female Entrepreneur of the Year, Female Executive of the Year, Mentor or Coach of the Year, Lifetime Achievement Award, Women Helping Women, Female Employee of the Year, Woman-Owned or -Run Company of the Year und Female Innovator of the Year.

Kategorija Most Innovative Woman of the Year je ove godine nova. Ovdje se nagrađuju žene za svoje posebne inovacije, koje su inicirale, razvile ili pokrenule od lipnja 2016. godine. U tu svrhu na raspolaganju stoje podkategorije u sedam branši i privrednih grana.

Također nova je i kategorija Female Solo Entrepreneur of the Year. Njom se iskazuje poštovanje za rad pojedinačnih poduzetnica.

Kod osvajanja zlatne, srebrne ili brončane nagrade Stevie Awards, poduzetnice i njihove organizacije profitiraju od pojačane pažnje medija. Istovremeno raste stupanj poznatosti njihove marke i pozitivni imidž kao atraktivan poslodavac. U

 Miachel Gallagher objašnjava zašto je sudjelovanje u natječajima za nagrade u privredi upravo za žene važno.

Osim toga Michael Gallagher žene u vodećim položajima i iz jednog drugog razloga želi potaknuti da sudjeluju u natječajima za nagrade u privredi kao što je to Stevie Awards. „Ove staložene žene su izvanredne. Sa pričama o svom uspjehu inspiriraju i druge žene i djevojke diljem svijeta, da svoj život uzmu u svoje ruke, da osnuju vlastita poduzeća i da teže ka vodećim položajima i iskoriste vlastiti potencijal. Pobjednice nagrade Stevie Awards ohrabljuju druge žene da budu hrabre i da slijede svoj poziv.“

Žiri koji se sastoji od velikog broja vodećih poduzetnica, rukovoditelja i predvodnica iz cijelog svijeta pregledava i ocjenjuje molbe za sudjelovanje na natječaju, prije nego se pobjednice 14. Stevie Awards for Women u poslovnom svijetu dana 17. studenog 2017. objave u okviru svečane gala večere u Marriott Marquis Hotel u New Yorku.

Informacije o tome, kako se Vaše poduzeće najbolje može natjecati za 14. nagradu Stevie Awards for Women in Business naći ćete na Nagrade web stranica.

Pregled dobitnika 2016 naći ćete ovdje.

Prijavite se na naš Newsletter